Clarys (Dakwerken)

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Clarys (Dakwerken)
Private companiesTransportation Services • Clarys (Dakwerken)

Contactgegevens Clarys (Dakwerken): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Clarys (Dakwerken): address, phone, fax, email, website, opening hours

Clarys (Dakwerken)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mortselsteenweg 222; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 366 17 27; 03 633 45 20; 03 663 45 20; 0486 24 23 11 (+32-03 366 17 27; 03 633 45 20; 03 663 45 20; 0486 24 23 11) 03 366 17 27; 03 633 45 20; 03 663 45 20; 0486 24 23 11 (+32-03 366 17 27; 03 633 45 20; 03 663 45 20; 0486 24 23 11)

Fax (fax): 03 366 16 51 (+32-03 366 16 51) 03 366 16 51 (+32-03 366 16 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Clarys (Dakwerken): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Clarys (Dakwerken)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Clarys (Dakwerken)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Clarys (Dakwerken), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Clarys (Dakwerken). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Clarys (Dakwerken), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Clarys (Dakwerken). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Clarys (Dakwerken)
Products information Clarys (Dakwerken)

BTW identificatienummer (tax): BE05581573486
Ondernemingsnummer: 9907714843
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Asphalt contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Clarys (Dakwerken)
(Get full report from official database of BE for Clarys (Dakwerken))

Aanvulling soorten activiteiten voor Clarys (Dakwerken)
Addition kinds of activities for Clarys (Dakwerken)

27890300. Binding en reparatie van boeken, tijdschriften en pamfletten | Binding and repair of books, magazines, and pamphlets
35890204. Vaatwasmachines, commercieel | Dishwashing machines, commercial
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
51729903. Kerosine | Kerosene
59410705. Voetbalbenodigdheden | Soccer supplies
61530202. Koper van debiteuren en handelspapier | Purchasers of accounts receivable and commercial paper
73891105. Opname-studio, noncommercial records | Recording studio, noncommercial records

Werken bij Clarys (Dakwerken): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Clarys (Dakwerken): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Clarys (Dakwerken). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Clarys (Dakwerken). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SOCIAAL HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: GO-SOLAR

    Type: Vaste Job

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Clarys (Dakwerken) in sociale netwerken
Look for responds of Clarys (Dakwerken) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Clarys (Dakwerken). Laat een reactie achter voor Clarys (Dakwerken). Clarys (Dakwerken) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Clarys (Dakwerken). Leave a respond for Clarys (Dakwerken). Clarys (Dakwerken) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Clarys (Dakwerken) op de google maps. Adres en contacten Clarys (Dakwerken)
Location of Clarys (Dakwerken) on the google maps. Address and contacts of Clarys (Dakwerken)

Andere gerelateerde bedrijven als come Clarys (Dakwerken) Clarys (Dakwerken): METROPOLIS | Renson Bruno | CHEMIE & BOUW BVBA | ONAUEN MARKETING | INTERIEUR COCKAERT

Other related companies as Clarys (Dakwerken): METROPOLIS | Renson Bruno | CHEMIE & BOUW BVBA | ONAUEN MARKETING | INTERIEUR COCKAERT

Clarys (Dakwerken) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Clarys (Dakwerken), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581573486. Het bedrijf Clarys (Dakwerken) bevindt zich op het adres: Mortselsteenweg 222; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Asphalt contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van Clarys (Dakwerken) is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Clarys (Dakwerken) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Clarys (Dakwerken), openstaande posities, locatie van Clarys (Dakwerken) op de kaart.

Clarys (Dakwerken) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Clarys (Dakwerken), company assigned to the tax number BE05581573486. The company Clarys (Dakwerken) is located at the address: Mortselsteenweg 222; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Asphalt contractors. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of Clarys (Dakwerken) is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Clarys (Dakwerken) is not available. You also can look at reviews of Clarys (Dakwerken), open positions, location of Clarys (Dakwerken) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Clarys (Dakwerken), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Clarys (Dakwerken), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Clarys (Dakwerken), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Clarys (Dakwerken), employees, financial statistics.