LIBRECO NV

Contactgegevens LIBRECO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRECO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRECO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bohemen 156; 9260; Wichelen, België

Telefoon (phone): 052 42 64 65 (+32-052 42 64 65) 052 42 64 65 (+32-052 42 64 65)

Fax (fax): 052 42 54 53 (+32-052 42 54 53) 052 42 54 53 (+32-052 42 54 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRECO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRECO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRECO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRECO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRECO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRECO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRECO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRECO NV
Products information LIBRECO NV

BTW identificatienummer (tax): BE01563598632
Ondernemingsnummer: 9725067138
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in LIBRECO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Asbestos removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRECO NV
(Get full report from official database of BE for LIBRECO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRECO NV
Addition kinds of activities for LIBRECO NV

2252. Hosiery, nec | Hosiery, nec
018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
864101. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
34629907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, ferro | Mechanical power transmission forgings, ferrous
59410303. Tennisartikelen en apparatuur | Tennis goods and equipment
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij LIBRECO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRECO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRECO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRECO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas Wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diest zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegleider die weet van aanpakken. Als ploegbaas zal je verschillende taken onder je vleugels krijgen waaronder: Het aansturen van een team (2 à 3 personen) Het meewerken met de ploeg waar nodig

  • Dakwerker (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lommel zijn wij op zoek naar een dakwerker.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhelden Boechout en Vremde. Solliciteer per sms!! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Industrieel reiniger (opleiding voorzien, regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar geattesteerde industrieel reinigers + kandidaten voor de opleiding industrieel reiniger Je zal tewerkgesteld worden regio groot Antwerpen. Je zal instaan voor het reinigen van tank, vrachtwagens door behulp van een hogedruk reiniger. De opleiding omvat: VCA, onafhankelijke adembescherming en hogedruk

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van LIBRECO NV in sociale netwerken
Look for responds of LIBRECO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRECO NV. Laat een reactie achter voor LIBRECO NV. LIBRECO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRECO NV. Leave a respond for LIBRECO NV. LIBRECO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRECO NV op de google maps. Adres en contacten LIBRECO NV
Location of LIBRECO NV on the google maps. Address and contacts of LIBRECO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRECO NV LIBRECO NV: L?IGRAINODON | Cesam Nature ASBL | Tennisclub Koksijde VZW | Van Den Abbeele Gebr NV | D'Joker (Le)

Other related companies as LIBRECO NV: L?IGRAINODON | Cesam Nature ASBL | Tennisclub Koksijde VZW | Van Den Abbeele Gebr NV | D'Joker (Le)

LIBRECO NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRECO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563598632. Het bedrijf LIBRECO NV bevindt zich op het adres: Bohemen 156; 9260; Wichelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Asbestos removal. Producten gemaakt in LIBRECO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRECO NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRECO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRECO NV, openstaande posities, locatie van LIBRECO NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIBRECO NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRECO NV, company assigned to the tax number BE01563598632. The company LIBRECO NV is located at the address: Bohemen 156; 9260; Wichelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Asbestos removal. Products created in LIBRECO NV were not found.
The main activity of LIBRECO NV is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRECO NV is not available. You also can look at reviews of LIBRECO NV, open positions, location of LIBRECO NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRECO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRECO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRECO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRECO NV, employees, financial statistics.