A.M.Z.bvba BVBA

Contactgegevens A.M.Z.bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.Z.bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.Z.bvba BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weeltjens 19; 2040; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 569 28 80 (+32-03 569 28 80) 03 569 28 80 (+32-03 569 28 80)

Fax (fax): +32 (11) 794-43-84 +32 (11) 794-43-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.Z.bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.Z.bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.Z.bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.Z.bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.Z.bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.Z.bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.Z.bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.Z.bvba BVBA
Products information A.M.Z.bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06176208496
Ondernemingsnummer: 5208038330
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in A.M.Z.bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Asbestos removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.Z.bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for A.M.Z.bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.Z.bvba BVBA
Addition kinds of activities for A.M.Z.bvba BVBA

359499. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
07220300. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
07510300. Schapendiensten | Sheep services
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
51450202. Noten, gezouten of geroosterd | Nuts, salted or roasted
60199901. Centrale liquiditeitsfaciliteit | Central liquidity facility

Werken bij A.M.Z.bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.Z.bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.Z.bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.Z.bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

Zoek naar antwoorden van A.M.Z.bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.M.Z.bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.Z.bvba BVBA. Laat een reactie achter voor A.M.Z.bvba BVBA. A.M.Z.bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.Z.bvba BVBA. Leave a respond for A.M.Z.bvba BVBA. A.M.Z.bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.Z.bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten A.M.Z.bvba BVBA
Location of A.M.Z.bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of A.M.Z.bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.Z.bvba BVBA A.M.Z.bvba BVBA: LE CHEVALIER - CHEZ MURIELLE | AUTO?S JOHN | Auto D茅molition Recycar SA | JACQUES CALICIS | Brichet

Other related companies as A.M.Z.bvba BVBA: LE CHEVALIER - CHEZ MURIELLE | AUTO?S JOHN | Auto D茅molition Recycar SA | JACQUES CALICIS | Brichet

A.M.Z.bvba BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.Z.bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06176208496. Het bedrijf A.M.Z.bvba BVBA bevindt zich op het adres: Weeltjens 19; 2040; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Asbestos removal. Producten gemaakt in A.M.Z.bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.Z.bvba BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.Z.bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.Z.bvba BVBA, openstaande posities, locatie van A.M.Z.bvba BVBA op de kaart.

A.M.Z.bvba BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M.Z.bvba BVBA, company assigned to the tax number BE06176208496. The company A.M.Z.bvba BVBA is located at the address: Weeltjens 19; 2040; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Asbestos removal. Products created in A.M.Z.bvba BVBA were not found.
The main activity of A.M.Z.bvba BVBA is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.Z.bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of A.M.Z.bvba BVBA, open positions, location of A.M.Z.bvba BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.Z.bvba BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.Z.bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.Z.bvba BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.Z.bvba BVBA, employees, financial statistics.