MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT
Private companiesLeather and Leather Products • MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT

Contactgegevens MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONZE-LIEVE-VROUWESTRAAT 43; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15414071 (+32-15414071) 15414071 (+32-15414071)

Fax (fax): +32 (61) 286-94-92 +32 (61) 286-94-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT
Products information MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT

BTW identificatienummer (tax): BE09091979980
Ondernemingsnummer: 5513458251
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Artsen and specialisten; Medische and orthopedische apparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT
(Get full report from official database of BE for MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT
Addition kinds of activities for MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT

17999911. Opstelling en ontmanteling van vormen voor gegoten beton | Erection and dismantling of forms for poured concrete
20990802. Pasta, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Pasta, uncooked: packaged with other ingredients
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
32990409. Vazen en urnen, gips en papier mache | Vases and urns, gypsum and papier mache
35320105. Boren, kern | Drills, core
35770502. Magnetische inktherkenningsapparatuur | Magnetic ink recognition devices
39310505. Drummers 'vallen | Drummers' traps
49530103. Radioactieve afvalstoffen, verwijdering | Radioactive waste materials, disposal
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
59999914. insecticide | Insecticide

Werken bij MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten magazijn door de week (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Genk zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die minstens 1 dag per week kunnen werken (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag). Je wordt ingezet voor verschillende logistieke taken. Dit kan gaan van laden en lossen van vrachtwagens, uitpakken van dozen, labelen van items, picken van items,... Je werkt in dagdienst van 08u00 tot 16u00. Naar wie zijn we op zoek? We zijn op zoek naar kandidaten die nog maar weinig les hebben of bezig zijn met stage. Ben jij onze kandidaat? Solliciteer dan snel online!

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

Zoek naar antwoorden van MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT in sociale netwerken
Look for responds of MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT. Laat een reactie achter voor MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT. MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT. Leave a respond for MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT. MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT op de google maps. Adres en contacten MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT
Location of MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT on the google maps. Address and contacts of MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT

Andere gerelateerde bedrijven als come MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT: ALE | ART-CAD | 'T FRUITHOEKJE | Videomovie | L. VAN CAUWENBERGHE

Other related companies as MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT: ALE | ART-CAD | 'T FRUITHOEKJE | Videomovie | L. VAN CAUWENBERGHE

MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09091979980. Het bedrijf MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT bevindt zich op het adres: ONZE-LIEVE-VROUWESTRAAT 43; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Artsen and specialisten; Medische and orthopedische apparaten. Producten gemaakt in MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, openstaande posities, locatie van MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT op de kaart.

MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, company assigned to the tax number BE09091979980. The company MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT is located at the address: ONZE-LIEVE-VROUWESTRAAT 43; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 366,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Artsen and specialisten; Medische and orthopedische apparaten. Products created in MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT were not found.
The main activity of MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT is not available. You also can look at reviews of MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, open positions, location of MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEDIOTEEK DE VOLKSMACHT, employees, financial statistics.