FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L
Private companiesNonclassifiable Establishments • FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L

Contactgegevens FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pl. Joseph Magnee 6 4357 Donceel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-19-54-54-89 32-19-54-54-89

Fax (fax): +32 (87) 630-64-16 +32 (87) 630-64-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L
Products information FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L

BTW identificatienummer (tax): BE06091339111
Ondernemingsnummer: 2894042968
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 113,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L
(Get full report from official database of BE for FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L
Addition kinds of activities for FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L

28210215. Polyvinylchlorideharsen, pvc | Polyvinyl chloride resins, pvc
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
33150301. Prikkeldraad en gedraaide draad | Barbed and twisted wire
34890100. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
50120207. Truck trekkers | Truck tractors

Werken bij FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (voltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) voor 16u/week bij gezin in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Wetteren . De uren zijn te presteren 1x8u/per dag en 2 dagen van 4u/per dag. Je komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen. Boodschappen doen en koken behoren ook tot het takenpakket. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L in sociale netwerken
Look for responds of FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L. Laat een reactie achter voor FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L. FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L. Leave a respond for FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L. FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L op de google maps. Adres en contacten FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L
Location of FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L on the google maps. Address and contacts of FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L: MARCEL ROMBOUT | Diffusion Menuiserie | LEYEN | SZREK | ERIC CLOET

Other related companies as FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L: MARCEL ROMBOUT | Diffusion Menuiserie | LEYEN | SZREK | ERIC CLOET

FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06091339111. Het bedrijf FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L bevindt zich op het adres: Pl. Joseph Magnee 6 4357 Donceel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 113,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, openstaande posities, locatie van FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L op de kaart.

FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, company assigned to the tax number BE06091339111. The company FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L is located at the address: Pl. Joseph Magnee 6 4357 Donceel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 113,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L were not found.
The main activity of FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L is not available. You also can look at reviews of FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, open positions, location of FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGENERAL VENDING MACHINES S.PERS.R.L, employees, financial statistics.