CNOCKAERT PATRICK

Contactgegevens CNOCKAERT PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CNOCKAERT PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CNOCKAERT PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSE HEERWEG 27; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56607500 (+32-56607500) 56607500 (+32-56607500)

Fax (fax): +32 (87) 569-73-16 +32 (87) 569-73-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CNOCKAERT PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CNOCKAERT PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CNOCKAERT PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CNOCKAERT PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CNOCKAERT PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CNOCKAERT PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CNOCKAERT PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CNOCKAERT PATRICK
Products information CNOCKAERT PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE03497467041
Ondernemingsnummer: 5569213867
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de Courriers: Courriers Nationaux.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Location de mat茅riel pour banquets and 茅v茅nements. Messageries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CNOCKAERT PATRICK
(Get full report from official database of BE for CNOCKAERT PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CNOCKAERT PATRICK
Addition kinds of activities for CNOCKAERT PATRICK

335604. Nikkel | Nickel
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
26310202. Schoenplank | Shoe board
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
95120100. Natuurbeschermingsbureaus | Wildlife conservation agencies

Werken bij CNOCKAERT PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CNOCKAERT PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CNOCKAERT PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CNOCKAERT PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van CNOCKAERT PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of CNOCKAERT PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CNOCKAERT PATRICK. Laat een reactie achter voor CNOCKAERT PATRICK. CNOCKAERT PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CNOCKAERT PATRICK. Leave a respond for CNOCKAERT PATRICK. CNOCKAERT PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CNOCKAERT PATRICK op de google maps. Adres en contacten CNOCKAERT PATRICK
Location of CNOCKAERT PATRICK on the google maps. Address and contacts of CNOCKAERT PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come CNOCKAERT PATRICK CNOCKAERT PATRICK: BACOB | Service Communal du Logement | Beloeil Motors | DANZAS | RESTAURANT LA PERLE FINE

Other related companies as CNOCKAERT PATRICK: BACOB | Service Communal du Logement | Beloeil Motors | DANZAS | RESTAURANT LA PERLE FINE

CNOCKAERT PATRICK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CNOCKAERT PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497467041. Het bedrijf CNOCKAERT PATRICK bevindt zich op het adres: GENTSE HEERWEG 27; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Location de mat茅riel pour banquets and 茅v茅nements. Messageries. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de Courriers: Courriers Nationaux..
De hoofdactiviteit van CNOCKAERT PATRICK is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CNOCKAERT PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CNOCKAERT PATRICK, openstaande posities, locatie van CNOCKAERT PATRICK op de kaart.

CNOCKAERT PATRICK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CNOCKAERT PATRICK, company assigned to the tax number BE03497467041. The company CNOCKAERT PATRICK is located at the address: GENTSE HEERWEG 27; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Equipement divers pour commerces Location de mat茅riel pour banquets and 茅v茅nements. Messageries. List of products are Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Types de Courriers: Courriers Nationaux..
The main activity of CNOCKAERT PATRICK is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CNOCKAERT PATRICK is not available. You also can look at reviews of CNOCKAERT PATRICK, open positions, location of CNOCKAERT PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CNOCKAERT PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CNOCKAERT PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CNOCKAERT PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CNOCKAERT PATRICK, employees, financial statistics.