VAN OOTEGHEM ROGER

Contactgegevens VAN OOTEGHEM ROGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN OOTEGHEM ROGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN OOTEGHEM ROGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA BROUCHETERRE 3; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71328639 (+32-71328639) 71328639 (+32-71328639)

Fax (fax): +32 (11) 192-40-89 +32 (11) 192-40-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN OOTEGHEM ROGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN OOTEGHEM ROGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN OOTEGHEM ROGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN OOTEGHEM ROGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN OOTEGHEM ROGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN OOTEGHEM ROGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN OOTEGHEM ROGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN OOTEGHEM ROGER
Products information VAN OOTEGHEM ROGER

BTW identificatienummer (tax): BE03914947509
Ondernemingsnummer: 8359741210
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN OOTEGHEM ROGER
(Get full report from official database of BE for VAN OOTEGHEM ROGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN OOTEGHEM ROGER
Addition kinds of activities for VAN OOTEGHEM ROGER

503101. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
20330308. Fruittaartmixen en vullingen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pie mixes and fillings: packaged in cans, jars, etc.
22210412. Vinal breedgeweven stoffen | Vinal broadwoven fabrics
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'
49530204. Straatafval systemen | Street refuse systems
50851001. pakkingen | Gaskets
79410000. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters

Werken bij VAN OOTEGHEM ROGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN OOTEGHEM ROGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN OOTEGHEM ROGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN OOTEGHEM ROGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Klantenadviseur vloeren -en wanden (m/v) te Merksem (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden. Voor hen zijn we op zoek naar een verkoper om het team van de showroom in Merksem te komen versterken. Als klantenadviseeur ontvang je mensen in de showroom en dompel je hen onder in de wereld van natuurlijke vloeren. - Je garandeert een aangename shopping-ervaring bij onze klanten - Je luistert, je inspireert en adviseert klanten bij het maken van de juiste keuze en begeleidt ze in hun aankoop- en beslissingsproces

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

Zoek naar antwoorden van VAN OOTEGHEM ROGER in sociale netwerken
Look for responds of VAN OOTEGHEM ROGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN OOTEGHEM ROGER. Laat een reactie achter voor VAN OOTEGHEM ROGER. VAN OOTEGHEM ROGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN OOTEGHEM ROGER. Leave a respond for VAN OOTEGHEM ROGER. VAN OOTEGHEM ROGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN OOTEGHEM ROGER op de google maps. Adres en contacten VAN OOTEGHEM ROGER
Location of VAN OOTEGHEM ROGER on the google maps. Address and contacts of VAN OOTEGHEM ROGER

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN OOTEGHEM ROGER VAN OOTEGHEM ROGER: Bohyn P | RENE MARICHAL | ANTALIS NV | ITIN?RANCE 2000 | Cantine

Other related companies as VAN OOTEGHEM ROGER: Bohyn P | RENE MARICHAL | ANTALIS NV | ITIN?RANCE 2000 | Cantine

VAN OOTEGHEM ROGER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN OOTEGHEM ROGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03914947509. Het bedrijf VAN OOTEGHEM ROGER bevindt zich op het adres: PLACE DE LA BROUCHETERRE 3; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
De hoofdactiviteit van VAN OOTEGHEM ROGER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN OOTEGHEM ROGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN OOTEGHEM ROGER, openstaande posities, locatie van VAN OOTEGHEM ROGER op de kaart.

VAN OOTEGHEM ROGER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN OOTEGHEM ROGER, company assigned to the tax number BE03914947509. The company VAN OOTEGHEM ROGER is located at the address: PLACE DE LA BROUCHETERRE 3; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Equipement divers pour commerces Mat茅riel pour plomberie and chauffage Gr. List of products are Produits: Mat茅riel de Chauffage Central.. Produits: Mat茅riel de R茅frig茅ration Industrielle..
The main activity of VAN OOTEGHEM ROGER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN OOTEGHEM ROGER is not available. You also can look at reviews of VAN OOTEGHEM ROGER, open positions, location of VAN OOTEGHEM ROGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN OOTEGHEM ROGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN OOTEGHEM ROGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN OOTEGHEM ROGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN OOTEGHEM ROGER, employees, financial statistics.