GEL-VEC

Contactgegevens GEL-VEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEL-VEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEL-VEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GIPPERSHOVENSTRAAT 36; 3800; ZEPPEREN, België

Telefoon (phone): 12746679 (+32-12746679) 12746679 (+32-12746679)

Fax (fax): +32 (69) 134-41-84 +32 (69) 134-41-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEL-VEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEL-VEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEL-VEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEL-VEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEL-VEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEL-VEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEL-VEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEL-VEC
Products information GEL-VEC

BTW identificatienummer (tax): BE04574676513
Ondernemingsnummer: 2289245605
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits: Distributeurs de Boissons.

Product categorie (product category): Equipement divers pour commerces Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEL-VEC
(Get full report from official database of BE for GEL-VEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEL-VEC
Addition kinds of activities for GEL-VEC

5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
35199904. Buitenboordmotoren | Outboard motors
35320208. Scheiding machines, mineraal | Separating machinery, mineral
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
59999917. Politie leveringen winkels | Police supply stores
79991121. Surf instructie | Surfing instruction

Werken bij GEL-VEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEL-VEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEL-VEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEL-VEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: BOELS VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van GEL-VEC in sociale netwerken
Look for responds of GEL-VEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEL-VEC. Laat een reactie achter voor GEL-VEC. GEL-VEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEL-VEC. Leave a respond for GEL-VEC. GEL-VEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEL-VEC op de google maps. Adres en contacten GEL-VEC
Location of GEL-VEC on the google maps. Address and contacts of GEL-VEC

Andere gerelateerde bedrijven als come GEL-VEC GEL-VEC: DAMIAENS FRANK | JOLLY HOTELS BELGIO | GILBERT ABEN | PIROUETTE | J.A. MEYERS

Other related companies as GEL-VEC: DAMIAENS FRANK | JOLLY HOTELS BELGIO | GILBERT ABEN | PIROUETTE | J.A. MEYERS

GEL-VEC is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEL-VEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04574676513. Het bedrijf GEL-VEC bevindt zich op het adres: GIPPERSHOVENSTRAAT 36; 3800; ZEPPEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 334,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Equipement divers pour commerces Gr. Lijst met producten zijn Produits: Distributeurs de Boissons..
De hoofdactiviteit van GEL-VEC is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEL-VEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEL-VEC, openstaande posities, locatie van GEL-VEC op de kaart.

GEL-VEC is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEL-VEC, company assigned to the tax number BE04574676513. The company GEL-VEC is located at the address: GIPPERSHOVENSTRAAT 36; 3800; ZEPPEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 334,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Equipement divers pour commerces Gr. List of products are Produits: Distributeurs de Boissons..
The main activity of GEL-VEC is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEL-VEC is not available. You also can look at reviews of GEL-VEC, open positions, location of GEL-VEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEL-VEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEL-VEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEL-VEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEL-VEC, employees, financial statistics.