FERNAND CONTRERAS

Contactgegevens FERNAND CONTRERAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERNAND CONTRERAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERNAND CONTRERAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 37; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93842283 (+32-93842283) 93842283 (+32-93842283)

Fax (fax): +32 (86) 296-50-24 +32 (86) 296-50-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERNAND CONTRERAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERNAND CONTRERAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERNAND CONTRERAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERNAND CONTRERAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERNAND CONTRERAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERNAND CONTRERAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERNAND CONTRERAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERNAND CONTRERAS
Products information FERNAND CONTRERAS

BTW identificatienummer (tax): BE02692169189
Ondernemingsnummer: 5515380859
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FERNAND CONTRERAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERNAND CONTRERAS
(Get full report from official database of BE for FERNAND CONTRERAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERNAND CONTRERAS
Addition kinds of activities for FERNAND CONTRERAS

179999. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
252203. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
738299. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec
20529913. Rusk, machine gemaakt | Rusk, machine made
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats
50919908. Racquet sportartikelen en benodigdheden | Racquet sports equipment and supplies
51590000. Farm-product grondstoffen, nec | Farm-product raw materials, nec
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies
75339900. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec

Werken bij FERNAND CONTRERAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERNAND CONTRERAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERNAND CONTRERAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERNAND CONTRERAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Press Shop Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de lange openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Mogelijkheden om door te groeien Plaats tewerkstelling Kustlaan 137, 8300 Knokke-Heist Openingsuren hoogseizoen en paasvakantie: maandag tot zaterdag van 8u tot 21u, zon- en feestdagen van 8u tot 20u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30, zaterdag van 8u tot 13u en van 14u tot 19u, zon-en feestdagen van 9u tot 13u (tijdens de krokus-, herfst- en kerstvakantie ook open op zon-en feestdagen van 8u tot 13u en van 14u tot 18u30) Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van FERNAND CONTRERAS in sociale netwerken
Look for responds of FERNAND CONTRERAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERNAND CONTRERAS. Laat een reactie achter voor FERNAND CONTRERAS. FERNAND CONTRERAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERNAND CONTRERAS. Leave a respond for FERNAND CONTRERAS. FERNAND CONTRERAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERNAND CONTRERAS op de google maps. Adres en contacten FERNAND CONTRERAS
Location of FERNAND CONTRERAS on the google maps. Address and contacts of FERNAND CONTRERAS

Andere gerelateerde bedrijven als come FERNAND CONTRERAS FERNAND CONTRERAS: JO DEBROUWER | GB CONTACT | ALBERT PROUVOST | Centre Biosthétique | OCEAN

Other related companies as FERNAND CONTRERAS: JO DEBROUWER | GB CONTACT | ALBERT PROUVOST | Centre Biosthétique | OCEAN

FERNAND CONTRERAS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERNAND CONTRERAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02692169189. Het bedrijf FERNAND CONTRERAS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 37; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. Producten gemaakt in FERNAND CONTRERAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERNAND CONTRERAS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERNAND CONTRERAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERNAND CONTRERAS, openstaande posities, locatie van FERNAND CONTRERAS op de kaart.

FERNAND CONTRERAS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERNAND CONTRERAS, company assigned to the tax number BE02692169189. The company FERNAND CONTRERAS is located at the address: KERKSTRAAT 37; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. Products created in FERNAND CONTRERAS were not found.
The main activity of FERNAND CONTRERAS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FERNAND CONTRERAS is not available. You also can look at reviews of FERNAND CONTRERAS, open positions, location of FERNAND CONTRERAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERNAND CONTRERAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERNAND CONTRERAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERNAND CONTRERAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERNAND CONTRERAS, employees, financial statistics.