KTA-INST.PARAM.BEROEPEN

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • KTA-INST.PARAM.BEROEPEN
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • KTA-INST.PARAM.BEROEPEN

Contactgegevens KTA-INST.PARAM.BEROEPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KTA-INST.PARAM.BEROEPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KTA-INST.PARAM.BEROEPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NINOVE 161; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55214447 (+32-55214447) 55214447 (+32-55214447)

Fax (fax): +32 (87) 613-47-99 +32 (87) 613-47-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KTA-INST.PARAM.BEROEPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KTA-INST.PARAM.BEROEPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KTA-INST.PARAM.BEROEPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KTA-INST.PARAM.BEROEPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KTA-INST.PARAM.BEROEPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KTA-INST.PARAM.BEROEPEN
Products information KTA-INST.PARAM.BEROEPEN

BTW identificatienummer (tax): BE02000854492
Ondernemingsnummer: 7200408935
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Formations: Secteur Param茅dical, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KTA-INST.PARAM.BEROEPEN
(Get full report from official database of BE for KTA-INST.PARAM.BEROEPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KTA-INST.PARAM.BEROEPEN
Addition kinds of activities for KTA-INST.PARAM.BEROEPEN

10619903. Ferberiet mijnbouw | Ferberite mining
10990100. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
36440103. Uitlaatdozen (elektrische bedradingstoestellen) | Outlet boxes (electric wiring devices)
37219901. Autogiros | Autogiros
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel

Werken bij KTA-INST.PARAM.BEROEPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KTA-INST.PARAM.BEROEPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KTA-INST.PARAM.BEROEPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KTA-INST.PARAM.BEROEPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales employee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie : Als Sales Assistant ben je een belangrijke schakel tussen de verkopers, de binnendienst en de klanten.   In een aanstekelijk team ben je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning van de verkopers. Het begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers, het uitwerken en valideren van offertes, het actief meewerken en opvolgen van verkoopkansen is wat er elke dag van jou verwacht wordt.   Samen met de aan jouw toegewezen verkopers heb je één gezamelijk doel: de beste oplossing aan bestaande en toekomstige klanten voorstellen en winnen. Jouw taken: Je begeleidt aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces zoals specifieke behoeften van een klant, de juiste oplossing voor de klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant Je bewerkt klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s ... Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie zijn één van jouw hoofdtaken. Je garandeert een goede samenwerking met de verkopers en bent een belangrijke interface naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Daarnaast zal je de verkopers commercieel ondersteunen bij telefonische en administratieve werkzaamheden. tevens hou je je bezog met het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en werk je mee aan verbetertrajecten. Je ondersteunt promotieacties en organiseert product demo’s.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student gezocht voor leuke winkel in Bree! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Bree gaan wij op zoek naar een gemotiveerde student.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Bouwvakker (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: SDP Constructies

    Type: Vaste Job

    Je doet afbraakwerken, metselwerken en zorgt voor de bekisting. Dit alles in de ruwbouw.

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

Zoek naar antwoorden van KTA-INST.PARAM.BEROEPEN in sociale netwerken
Look for responds of KTA-INST.PARAM.BEROEPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KTA-INST.PARAM.BEROEPEN. Laat een reactie achter voor KTA-INST.PARAM.BEROEPEN. KTA-INST.PARAM.BEROEPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KTA-INST.PARAM.BEROEPEN. Leave a respond for KTA-INST.PARAM.BEROEPEN. KTA-INST.PARAM.BEROEPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KTA-INST.PARAM.BEROEPEN op de google maps. Adres en contacten KTA-INST.PARAM.BEROEPEN
Location of KTA-INST.PARAM.BEROEPEN on the google maps. Address and contacts of KTA-INST.PARAM.BEROEPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KTA-INST.PARAM.BEROEPEN KTA-INST.PARAM.BEROEPEN: De Schepper | BOUCH. D'ANDR?A-VISCONTI | ELAN KEUKENS | Landbouwkrediet | AUTO BERNARD VERDONCK

Other related companies as KTA-INST.PARAM.BEROEPEN: De Schepper | BOUCH. D'ANDR?A-VISCONTI | ELAN KEUKENS | Landbouwkrediet | AUTO BERNARD VERDONCK

KTA-INST.PARAM.BEROEPEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02000854492. Het bedrijf KTA-INST.PARAM.BEROEPEN bevindt zich op het adres: RUE DE NINOVE 161; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Formations: Secteur Param茅dical, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van KTA-INST.PARAM.BEROEPEN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KTA-INST.PARAM.BEROEPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, openstaande posities, locatie van KTA-INST.PARAM.BEROEPEN op de kaart.

KTA-INST.PARAM.BEROEPEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, company assigned to the tax number BE02000854492. The company KTA-INST.PARAM.BEROEPEN is located at the address: RUE DE NINOVE 161; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Formations: Secteur Param茅dical, Services Sociaux & Familiaux, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of KTA-INST.PARAM.BEROEPEN is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KTA-INST.PARAM.BEROEPEN is not available. You also can look at reviews of KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, open positions, location of KTA-INST.PARAM.BEROEPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KTA-INST.PARAM.BEROEPEN, employees, financial statistics.