MARC VANGOMPEL

Contactgegevens MARC VANGOMPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VANGOMPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VANGOMPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOEMAATHOEK 15; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14319264 (+32-14319264) 14319264 (+32-14319264)

Fax (fax): +32 (11) 632-10-43 +32 (11) 632-10-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VANGOMPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VANGOMPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VANGOMPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VANGOMPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VANGOMPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VANGOMPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VANGOMPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VANGOMPEL
Products information MARC VANGOMPEL

BTW identificatienummer (tax): BE07024902343
Ondernemingsnummer: 1347991943
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MARC VANGOMPEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VANGOMPEL
(Get full report from official database of BE for MARC VANGOMPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VANGOMPEL
Addition kinds of activities for MARC VANGOMPEL

347900. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
28999902. Antifriesverbindingen | Antifreeze compounds
30890106. Kruiken, kunststoffen | Jars, plastics
33210101. Drukpijp en fittingen, gietijzer | Pressure pipe and fittings, cast iron
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines

Werken bij MARC VANGOMPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VANGOMPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VANGOMPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VANGOMPEL. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • MONTEURS (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor vakkundige installatie van poorten en zonwering zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatiewerken. Je hebt technische ervaring en kennis van verschillende materialen zoals metaal, hout, kunststof.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van MARC VANGOMPEL in sociale netwerken
Look for responds of MARC VANGOMPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VANGOMPEL. Laat een reactie achter voor MARC VANGOMPEL. MARC VANGOMPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VANGOMPEL. Leave a respond for MARC VANGOMPEL. MARC VANGOMPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VANGOMPEL op de google maps. Adres en contacten MARC VANGOMPEL
Location of MARC VANGOMPEL on the google maps. Address and contacts of MARC VANGOMPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VANGOMPEL MARC VANGOMPEL: Bosmans P | W.S.C. VER. SPORTVRIENDEN | PIERRE CORPER | VOET | Comptafisca SPRL

Other related companies as MARC VANGOMPEL: Bosmans P | W.S.C. VER. SPORTVRIENDEN | PIERRE CORPER | VOET | Comptafisca SPRL

MARC VANGOMPEL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VANGOMPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07024902343. Het bedrijf MARC VANGOMPEL bevindt zich op het adres: TOEMAATHOEK 15; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 280,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in MARC VANGOMPEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VANGOMPEL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VANGOMPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VANGOMPEL, openstaande posities, locatie van MARC VANGOMPEL op de kaart.

MARC VANGOMPEL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VANGOMPEL, company assigned to the tax number BE07024902343. The company MARC VANGOMPEL is located at the address: TOEMAATHOEK 15; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 280,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in MARC VANGOMPEL were not found.
The main activity of MARC VANGOMPEL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VANGOMPEL is not available. You also can look at reviews of MARC VANGOMPEL, open positions, location of MARC VANGOMPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VANGOMPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VANGOMPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VANGOMPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VANGOMPEL, employees, financial statistics.