DUVEILLEZ

Contactgegevens DUVEILLEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUVEILLEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUVEILLEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA HAUTE FOLIE 37; 7062; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67340915 (+32-67340915) 67340915 (+32-67340915)

Fax (fax): +32 (2) 784-20-38 +32 (2) 784-20-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUVEILLEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUVEILLEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUVEILLEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUVEILLEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUVEILLEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUVEILLEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUVEILLEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUVEILLEZ
Products information DUVEILLEZ

BTW identificatienummer (tax): BE04357421875
Ondernemingsnummer: 5307464599
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in DUVEILLEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUVEILLEZ
(Get full report from official database of BE for DUVEILLEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUVEILLEZ
Addition kinds of activities for DUVEILLEZ

395399. Markeringsapparatuur, niet | Marking devices, nec
616200. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
22119918. Lange doek, katoen | Long cloth, cotton
23999910. Zitbedekkingen, auto | Seat covers, automobile
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
32219903. Kosmetische potten, glas | Cosmetic jars, glass
76992211. Reparatie van de service station apparatuur | Service station equipment repair

Werken bij DUVEILLEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUVEILLEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUVEILLEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUVEILLEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp in Zedelgem - Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van DUVEILLEZ in sociale netwerken
Look for responds of DUVEILLEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUVEILLEZ. Laat een reactie achter voor DUVEILLEZ. DUVEILLEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUVEILLEZ. Leave a respond for DUVEILLEZ. DUVEILLEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUVEILLEZ op de google maps. Adres en contacten DUVEILLEZ
Location of DUVEILLEZ on the google maps. Address and contacts of DUVEILLEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come DUVEILLEZ DUVEILLEZ: VAN KERCKHOVEN | DE ZWERVER | HOGESCHOOL ANTWERPEN | Orchidee (L') | DECAESSTECKER

Other related companies as DUVEILLEZ: VAN KERCKHOVEN | DE ZWERVER | HOGESCHOOL ANTWERPEN | Orchidee (L') | DECAESSTECKER

DUVEILLEZ is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUVEILLEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04357421875. Het bedrijf DUVEILLEZ bevindt zich op het adres: RUE DE LA HAUTE FOLIE 37; 7062; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in DUVEILLEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUVEILLEZ is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUVEILLEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUVEILLEZ, openstaande posities, locatie van DUVEILLEZ op de kaart.

DUVEILLEZ is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUVEILLEZ, company assigned to the tax number BE04357421875. The company DUVEILLEZ is located at the address: RUE DE LA HAUTE FOLIE 37; 7062; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in DUVEILLEZ were not found.
The main activity of DUVEILLEZ is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUVEILLEZ is not available. You also can look at reviews of DUVEILLEZ, open positions, location of DUVEILLEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUVEILLEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUVEILLEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUVEILLEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUVEILLEZ, employees, financial statistics.