CHRIS CALLENS

Contactgegevens CHRIS CALLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS CALLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS CALLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAERTSTRAAT 14BB; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51465330 (+32-51465330) 51465330 (+32-51465330)

Fax (fax): +32 (3) 870-16-29 +32 (3) 870-16-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS CALLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS CALLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS CALLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS CALLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS CALLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS CALLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS CALLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS CALLENS
Products information CHRIS CALLENS

BTW identificatienummer (tax): BE02674591064
Ondernemingsnummer: 8239990234
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CHRIS CALLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS CALLENS
(Get full report from official database of BE for CHRIS CALLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS CALLENS
Addition kinds of activities for CHRIS CALLENS

3069. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
01610410. Romaine boerderij | Romaine farm
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
28920108. Mercury fulminaat (explosief) | Mercury fulminate (explosive)
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
36120316. Speelgoed transformatoren | Toy transformers
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
39310112. Knoppen, orgel | Knobs, organ

Werken bij CHRIS CALLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS CALLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS CALLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS CALLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

Zoek naar antwoorden van CHRIS CALLENS in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS CALLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS CALLENS. Laat een reactie achter voor CHRIS CALLENS. CHRIS CALLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS CALLENS. Leave a respond for CHRIS CALLENS. CHRIS CALLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS CALLENS op de google maps. Adres en contacten CHRIS CALLENS
Location of CHRIS CALLENS on the google maps. Address and contacts of CHRIS CALLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS CALLENS CHRIS CALLENS: ICC | I.M.P.P. | GARAGE SAEYS | FLANDERS TRAVEL | ATELIERS GLORIEUX RAOUL

Other related companies as CHRIS CALLENS: ICC | I.M.P.P. | GARAGE SAEYS | FLANDERS TRAVEL | ATELIERS GLORIEUX RAOUL

CHRIS CALLENS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS CALLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02674591064. Het bedrijf CHRIS CALLENS bevindt zich op het adres: BAERTSTRAAT 14BB; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in CHRIS CALLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRIS CALLENS is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS CALLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS CALLENS, openstaande posities, locatie van CHRIS CALLENS op de kaart.

CHRIS CALLENS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS CALLENS, company assigned to the tax number BE02674591064. The company CHRIS CALLENS is located at the address: BAERTSTRAAT 14BB; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in CHRIS CALLENS were not found.
The main activity of CHRIS CALLENS is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS CALLENS is not available. You also can look at reviews of CHRIS CALLENS, open positions, location of CHRIS CALLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS CALLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS CALLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS CALLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS CALLENS, employees, financial statistics.