DOUR ELECTRO ETS.

Contactgegevens DOUR ELECTRO ETS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOUR ELECTRO ETS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOUR ELECTRO ETS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA SCIENCE 2; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65352016 (+32-65352016) 65352016 (+32-65352016)

Fax (fax): +32 (71) 621-35-93 +32 (71) 621-35-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOUR ELECTRO ETS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOUR ELECTRO ETS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOUR ELECTRO ETS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOUR ELECTRO ETS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOUR ELECTRO ETS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOUR ELECTRO ETS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOUR ELECTRO ETS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOUR ELECTRO ETS.
Products information DOUR ELECTRO ETS.

BTW identificatienummer (tax): BE06516510009
Ondernemingsnummer: 1117553710
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DOUR ELECTRO ETS. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische and elektronische apparatuur Gh; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOUR ELECTRO ETS.
(Get full report from official database of BE for DOUR ELECTRO ETS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOUR ELECTRO ETS.
Addition kinds of activities for DOUR ELECTRO ETS.

364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
22110607. Zitbedekking, auto: katoen | Seat cover cloth, automobile: cotton
26560300. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
39490805. Dartboards en accessoires | Dartboards and accessories
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books

Werken bij DOUR ELECTRO ETS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOUR ELECTRO ETS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOUR ELECTRO ETS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOUR ELECTRO ETS.. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

 • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

 • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Impact NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

 • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

 • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Vaste Job

  Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

 • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

 • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

 • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van DOUR ELECTRO ETS. in sociale netwerken
Look for responds of DOUR ELECTRO ETS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOUR ELECTRO ETS.. Laat een reactie achter voor DOUR ELECTRO ETS.. DOUR ELECTRO ETS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOUR ELECTRO ETS.. Leave a respond for DOUR ELECTRO ETS.. DOUR ELECTRO ETS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOUR ELECTRO ETS. op de google maps. Adres en contacten DOUR ELECTRO ETS.
Location of DOUR ELECTRO ETS. on the google maps. Address and contacts of DOUR ELECTRO ETS.

Andere gerelateerde bedrijven als come DOUR ELECTRO ETS. DOUR ELECTRO ETS.: A.M.C. SOFISC | WILLY GOLINVEAU | BENGELTJES | DSN MARKETING COMMUNICATIONS | HERMAN DEBEL

Other related companies as DOUR ELECTRO ETS.: A.M.C. SOFISC | WILLY GOLINVEAU | BENGELTJES | DSN MARKETING COMMUNICATIONS | HERMAN DEBEL

DOUR ELECTRO ETS. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOUR ELECTRO ETS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06516510009. Het bedrijf DOUR ELECTRO ETS. bevindt zich op het adres: RUE DE LA SCIENCE 2; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 681,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische and elektronische apparatuur Gh; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten. Producten gemaakt in DOUR ELECTRO ETS. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DOUR ELECTRO ETS. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOUR ELECTRO ETS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOUR ELECTRO ETS., openstaande posities, locatie van DOUR ELECTRO ETS. op de kaart.

DOUR ELECTRO ETS. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOUR ELECTRO ETS., company assigned to the tax number BE06516510009. The company DOUR ELECTRO ETS. is located at the address: RUE DE LA SCIENCE 2; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 681,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische and elektronische apparatuur Gh; HERSTELLING ELEKTRISCHE HUISHOUDAPPARATEN; Huishoudapparaten, televisies and radio's; Telecommunicatieapparaten. Products created in DOUR ELECTRO ETS. were not found.
The main activity of DOUR ELECTRO ETS. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DOUR ELECTRO ETS. is not available. You also can look at reviews of DOUR ELECTRO ETS., open positions, location of DOUR ELECTRO ETS. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOUR ELECTRO ETS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOUR ELECTRO ETS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOUR ELECTRO ETS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOUR ELECTRO ETS., employees, financial statistics.