ABN Electronika NV

Contactgegevens ABN Electronika NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABN Electronika NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABN Electronika NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Montignystraat 7; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 216 29 05; 03 257 06 46 (+32-03 216 29 05; 03 257 06 46) 03 216 29 05; 03 257 06 46 (+32-03 216 29 05; 03 257 06 46)

Fax (fax): 03 216 96 11 (+32-03 216 96 11) 03 216 96 11 (+32-03 216 96 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABN Electronika NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABN Electronika NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABN Electronika NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABN Electronika NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABN Electronika NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABN Electronika NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABN Electronika NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABN Electronika NV
Products information ABN Electronika NV

BTW identificatienummer (tax): BE03379089355
Ondernemingsnummer: 9011505126
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Electronics - Components

Product categorie (product category): Electronics - Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABN Electronika NV
(Get full report from official database of BE for ABN Electronika NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABN Electronika NV
Addition kinds of activities for ABN Electronika NV

22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
31310404. Tongen, schoen en laars, leer | Tongues, shoe and boot, leather
33990101. Aluminium verstuiverde poeder | Aluminum atomized powder
37169901. Recreational van conversion (zelfrijdend), fabrieksbasis | Recreational van conversion (self-propelled), factory basis
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
63110100. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
79990601. Curlingbanen | Curling rinks
80690301. Tuberculosis ziekenhuis | Tuberculosis hospital
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij ABN Electronika NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABN Electronika NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABN Electronika NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABN Electronika NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicking (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

 • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

 • Productiearbeider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

 • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

 • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

 • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

 • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: TCI EUROPE

  Type: Vaste Job

  TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

Zoek naar antwoorden van ABN Electronika NV in sociale netwerken
Look for responds of ABN Electronika NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABN Electronika NV. Laat een reactie achter voor ABN Electronika NV. ABN Electronika NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABN Electronika NV. Leave a respond for ABN Electronika NV. ABN Electronika NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABN Electronika NV op de google maps. Adres en contacten ABN Electronika NV
Location of ABN Electronika NV on the google maps. Address and contacts of ABN Electronika NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ABN Electronika NV ABN Electronika NV: AIME SERLET | ROBBY THOENG | S. COMBEFIS | SEYS | Tart'Inn-EFT

Other related companies as ABN Electronika NV: AIME SERLET | ROBBY THOENG | S. COMBEFIS | SEYS | Tart'Inn-EFT

ABN Electronika NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABN Electronika NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03379089355. Het bedrijf ABN Electronika NV bevindt zich op het adres: Montignystraat 7; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronics - Equipment. Lijst met producten zijn Electronics - Components.
De hoofdactiviteit van ABN Electronika NV is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABN Electronika NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABN Electronika NV, openstaande posities, locatie van ABN Electronika NV op de kaart.

ABN Electronika NV is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABN Electronika NV, company assigned to the tax number BE03379089355. The company ABN Electronika NV is located at the address: Montignystraat 7; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronics - Equipment. List of products are Electronics - Components.
The main activity of ABN Electronika NV is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABN Electronika NV is not available. You also can look at reviews of ABN Electronika NV, open positions, location of ABN Electronika NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABN Electronika NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABN Electronika NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABN Electronika NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABN Electronika NV, employees, financial statistics.