TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT
Private companiesFood Stores • TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT

Contactgegevens TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MINEURS 49; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43550738 (+32-43550738) 43550738 (+32-43550738)

Fax (fax): +32 (51) 282-10-68 +32 (51) 282-10-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT
Products information TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT

BTW identificatienummer (tax): BE02460357666
Ondernemingsnummer: 4321166992
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT
(Get full report from official database of BE for TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT
Addition kinds of activities for TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT

3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
20460400. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
28139904. Helium | Helium
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
35520114. Schaafmachines | Shearing machinery
42129901. Bagageoverdracht | Baggage transfer
51720204. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
86410302. Meisje scout organisatie | Girl scout organization
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

 • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

 • Management Trainee (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671947-inline.html?cid=Partner_VDAB Wie herinnert er zich niet de lekker geurende koeken en broden van de patisserie Bloch uit de Veldstraat. De beroemde zaak werd in 2008 - na een traditie van 110 jaar – gesloten, maar dankzij de receptenboeken ging het waardevol erfgoed niet verloren. Het management van voedingsfabrikant Culinor herlanceerde het merk en produceert de Bloch-producten vanuit een splinternieuwe industriële bakkerij in Destelbergen (bij Gent). De producten zijn te vinden in de retail, stationskiosken, foodtrucks en in een verkooppunt in de Gentse binnenstad. Momenteel zoeken we ter uitbreiding en ondersteuning van de Operations een (m/v): Management Trainee Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om onze filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, pragmatisch en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken. Bij de start ga je intensief meewerken aan de optimalisatie van onze 2 afdelingen, nl. industriële bakkerij en verpakking & logistiek; Je draagt bij tot het verbeteren van de rendementen, doet aan procesoptimalisatie en zet best practices op; Je vervult operationele taken op de werkvloer, waarbij je erin slaagt leiding te geven aan een team medewerkers; Je streefdoel is een perfecte coördinatie tussen machines, producten en medewerkers; Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van het Bloch-assortiment en de groei van onze klantenportefeuille in binnen- en buitenland; Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op; Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu; Je rapporteert rechtstreeks aan de Productiemanager.

 • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

  Type: Vaste Job

  Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

 • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VESTRA

  Type: Vaste Job

  Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

 • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

 • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: INE VAN DEURSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

Zoek naar antwoorden van TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT in sociale netwerken
Look for responds of TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT. Laat een reactie achter voor TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT. TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT. Leave a respond for TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT. TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT op de google maps. Adres en contacten TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT
Location of TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT on the google maps. Address and contacts of TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT: DE BESSEM | BARBANERA | GILBERT DAXHELET | Michiels M | STREEL SA

Other related companies as TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT: DE BESSEM | BARBANERA | GILBERT DAXHELET | Michiels M | STREEL SA

TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460357666. Het bedrijf TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT bevindt zich op het adres: RUE DES MINEURS 49; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, openstaande posities, locatie van TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT op de kaart.

TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, company assigned to the tax number BE02460357666. The company TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT is located at the address: RUE DES MINEURS 49; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxi's. Products created in TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT were not found.
The main activity of TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT is not available. You also can look at reviews of TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, open positions, location of TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI PINOBEL ET TAXI DUFORT, employees, financial statistics.