TAXI AYWAILLE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TAXI AYWAILLE
Private companiesFood Stores • TAXI AYWAILLE

Contactgegevens TAXI AYWAILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI AYWAILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI AYWAILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hongr茅e 9; 4920; Aywaille, België

Telefoon (phone): 04 384 45 28 (+32-04 384 45 28) 04 384 45 28 (+32-04 384 45 28)

Fax (fax): +32 (19) 494-67-10 +32 (19) 494-67-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI AYWAILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI AYWAILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI AYWAILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI AYWAILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI AYWAILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI AYWAILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI AYWAILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI AYWAILLE
Products information TAXI AYWAILLE

BTW identificatienummer (tax): BE05083618164
Ondernemingsnummer: 8622039794
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in TAXI AYWAILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI AYWAILLE
(Get full report from official database of BE for TAXI AYWAILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI AYWAILLE
Addition kinds of activities for TAXI AYWAILLE

594699. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
26210501. Kunst papier | Art paper
28359911. Radioactieve diagnostische stoffen | Radioactive diagnostic substances
32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
37990105. Aanhangwagens | Trailer hitches
51139907. Drukgevoelige tape | Pressure sensitive tape
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving

Werken bij TAXI AYWAILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI AYWAILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI AYWAILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI AYWAILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

 • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

 • Lasser (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

 • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

 • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

 • Assistent projectleider (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

 • Machinebediener (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

 • Grondwerker (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

 • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

Zoek naar antwoorden van TAXI AYWAILLE in sociale netwerken
Look for responds of TAXI AYWAILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI AYWAILLE. Laat een reactie achter voor TAXI AYWAILLE. TAXI AYWAILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI AYWAILLE. Leave a respond for TAXI AYWAILLE. TAXI AYWAILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI AYWAILLE op de google maps. Adres en contacten TAXI AYWAILLE
Location of TAXI AYWAILLE on the google maps. Address and contacts of TAXI AYWAILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI AYWAILLE TAXI AYWAILLE: BAKKERIJ DE BAETS | Brigitte | HEMES-E.S.E.P. | R. COSSART | NESTOR GOSSIAUX

Other related companies as TAXI AYWAILLE: BAKKERIJ DE BAETS | Brigitte | HEMES-E.S.E.P. | R. COSSART | NESTOR GOSSIAUX

TAXI AYWAILLE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI AYWAILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05083618164. Het bedrijf TAXI AYWAILLE bevindt zich op het adres: Rue Hongr茅e 9; 4920; Aywaille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in TAXI AYWAILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI AYWAILLE is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI AYWAILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI AYWAILLE, openstaande posities, locatie van TAXI AYWAILLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TAXI AYWAILLE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI AYWAILLE, company assigned to the tax number BE05083618164. The company TAXI AYWAILLE is located at the address: Rue Hongr茅e 9; 4920; Aywaille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taxicabs. Products created in TAXI AYWAILLE were not found.
The main activity of TAXI AYWAILLE is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI AYWAILLE is not available. You also can look at reviews of TAXI AYWAILLE, open positions, location of TAXI AYWAILLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI AYWAILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI AYWAILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI AYWAILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI AYWAILLE, employees, financial statistics.