WILLY DEWAELE

Contactgegevens WILLY DEWAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY DEWAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY DEWAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDHEUVEL 1BH8; 8450; BREDENE, België

Telefoon (phone): 59324284 (+32-59324284) 59324284 (+32-59324284)

Fax (fax): +32 (56) 527-13-43 +32 (56) 527-13-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY DEWAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY DEWAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY DEWAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY DEWAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY DEWAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY DEWAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY DEWAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY DEWAELE
Products information WILLY DEWAELE

BTW identificatienummer (tax): BE03759765625
Ondernemingsnummer: 7944183349
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 847,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in WILLY DEWAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY DEWAELE
(Get full report from official database of BE for WILLY DEWAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY DEWAELE
Addition kinds of activities for WILLY DEWAELE

17719904. Stichting en voetondernemer | Foundation and footing contractor
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
39490802. Biljart en zwembad apparatuur en benodigdheden, algemeen | Billiard and pool equipment and supplies, general
50840601. Motoren en onderdelen, luchtgekoeld | Engines and parts, air-cooled
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only

Werken bij WILLY DEWAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY DEWAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY DEWAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY DEWAELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

 • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

 • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

  Regio: MOERKERKE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

 • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Oysho

  Type: Studentenjob

  Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Onderhoudstechnicus/ storingstechnieker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Het doel is dat u wordt ingezet als storingstechnieker/ maintenance engineer. Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opsporen, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.

 • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Vaste Job

  Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

 • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: B E R L I T Z

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Meetings and Events Consultant (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van WILLY DEWAELE in sociale netwerken
Look for responds of WILLY DEWAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY DEWAELE. Laat een reactie achter voor WILLY DEWAELE. WILLY DEWAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY DEWAELE. Leave a respond for WILLY DEWAELE. WILLY DEWAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY DEWAELE op de google maps. Adres en contacten WILLY DEWAELE
Location of WILLY DEWAELE on the google maps. Address and contacts of WILLY DEWAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY DEWAELE WILLY DEWAELE: C&A | FRANCO MAIRA | JOSIANE | DAMIEN BASSINE/D. BASSINE | Millhill NV

Other related companies as WILLY DEWAELE: C&A | FRANCO MAIRA | JOSIANE | DAMIEN BASSINE/D. BASSINE | Millhill NV

WILLY DEWAELE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY DEWAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759765625. Het bedrijf WILLY DEWAELE bevindt zich op het adres: ZANDHEUVEL 1BH8; 8450; BREDENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 847,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in WILLY DEWAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY DEWAELE is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY DEWAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY DEWAELE, openstaande posities, locatie van WILLY DEWAELE op de kaart.

WILLY DEWAELE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY DEWAELE, company assigned to the tax number BE03759765625. The company WILLY DEWAELE is located at the address: ZANDHEUVEL 1BH8; 8450; BREDENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 847,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxi's. Products created in WILLY DEWAELE were not found.
The main activity of WILLY DEWAELE is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY DEWAELE is not available. You also can look at reviews of WILLY DEWAELE, open positions, location of WILLY DEWAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY DEWAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY DEWAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY DEWAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY DEWAELE, employees, financial statistics.