CLEPPE & FILS

Contactgegevens CLEPPE & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEPPE & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEPPE & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE NAPOL?ON 73; 4400; FL?MALLE, België

Telefoon (phone): 43385015 (+32-43385015) 43385015 (+32-43385015)

Fax (fax): +32 (65) 789-58-56 +32 (65) 789-58-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEPPE & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEPPE & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEPPE & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEPPE & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEPPE & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEPPE & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEPPE & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEPPE & FILS
Products information CLEPPE & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE09678649902
Ondernemingsnummer: 6829620361
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in CLEPPE & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEPPE & FILS
(Get full report from official database of BE for CLEPPE & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEPPE & FILS
Addition kinds of activities for CLEPPE & FILS

22950200. Kunststofcoating of stoffen | Plastic coated yarns or fabrics
30890314. Versterkende gaas, kunststof | Reinforcing mesh, plastics
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
51690701. Betonadditieven | Concrete additives
92119903. Staatsrechtbanken | State courts

Werken bij CLEPPE & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEPPE & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEPPE & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEPPE & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

 • FLEXIJOB - HULP IN KEUKEN - 2 NAMIDDAGEN PER WEEK (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mooie gekende slagerij in de regio zijn we op zoek naar een medewerker voor het maken van dagschotels.

 • Productiearbeider - dagwerk (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf regio Harelbeke gaan wij op zoek naar een polyvalente productiearbeider voor tijdens het hoogseizoen. Je zal eigenlijk polyvalent ingeschakeld worden in de productie namelijk bij: het afvullen het stapelen van verpakte goederen het voorzien van de nodige producten per productielijn het invallen indien nodig aan de productielijn ... Dit ter ondersteuning van het hoogseizoen. Het hoogseizoen loopt tot eind december, als ook de opdracht.

 • Commercieel bediende export (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

 • National Accountmanager (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

 • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Internship Software Development (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: APICBASE

  Type: Studentenjob

  What are we looking for? We are looking for students/interns that want to sharpen their skills, write their thesis or need to do an internship to finalize their studies. You are eager to learn, you’re not afraid to ask questions. You go the extra mile to finish what you started. You want to make this internship/thesis a great success. An A+ is what you’re aiming for! (and we’ll help you get it!) Stuff you could be working on We have loads of topics available to work on, ranging from super practical to more academic. There’s always something we can figure out that (1) matches your interests, (2) is valuable for APICBASE and (3) fits with the specific requirements of your internship. Here are some ideas but feel free to contact us with your own ideas as well. Any type of software engineering/coding in Python, Javascript or for Android or iOS. Database query optimizations Front-end refactoring and integrations API related things Analytics and Big Data Software testing and continuous integration Machine learning (we have loads of annotated data available) Image processing DevOps, setting up load balancers, migrating servers, rethinking server infrastructure More low level stuff using Raspberry PI’s and the like Network latency optimizations Your own ideas!

 • Servicetechnieker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

 • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

 • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

  Type: Flexijob

  Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

 • Zaalbediende flexi job (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

  Type: Flexijob

  klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

Zoek naar antwoorden van CLEPPE & FILS in sociale netwerken
Look for responds of CLEPPE & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEPPE & FILS. Laat een reactie achter voor CLEPPE & FILS. CLEPPE & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEPPE & FILS. Leave a respond for CLEPPE & FILS. CLEPPE & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEPPE & FILS op de google maps. Adres en contacten CLEPPE & FILS
Location of CLEPPE & FILS on the google maps. Address and contacts of CLEPPE & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEPPE & FILS CLEPPE & FILS: Relais de Herbes (Le) | SOFADI | J. HOUWELIJCKX | MIDAS | VITTORIO GURIZZAN

Other related companies as CLEPPE & FILS: Relais de Herbes (Le) | SOFADI | J. HOUWELIJCKX | MIDAS | VITTORIO GURIZZAN

CLEPPE & FILS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEPPE & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09678649902. Het bedrijf CLEPPE & FILS bevindt zich op het adres: ROUTE NAPOL?ON 73; 4400; FL?MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in CLEPPE & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEPPE & FILS is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEPPE & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEPPE & FILS, openstaande posities, locatie van CLEPPE & FILS op de kaart.

CLEPPE & FILS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEPPE & FILS, company assigned to the tax number BE09678649902. The company CLEPPE & FILS is located at the address: ROUTE NAPOL?ON 73; 4400; FL?MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxi's speciale diensten. Products created in CLEPPE & FILS were not found.
The main activity of CLEPPE & FILS is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEPPE & FILS is not available. You also can look at reviews of CLEPPE & FILS, open positions, location of CLEPPE & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEPPE & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEPPE & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEPPE & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEPPE & FILS, employees, financial statistics.