AUTOCARS DEBLIRE SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • AUTOCARS DEBLIRE SA
Private companiesPersonal Services • AUTOCARS DEBLIRE SA

Contactgegevens AUTOCARS DEBLIRE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOCARS DEBLIRE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOCARS DEBLIRE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e d'Yvoir 1; 5530; Yvoir (Godinne), België

Telefoon (phone): 082 61 21 04 (+32-082 61 21 04) 082 61 21 04 (+32-082 61 21 04)

Fax (fax): 082 61 22 90 (+32-082 61 22 90) 082 61 22 90 (+32-082 61 22 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOCARS DEBLIRE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOCARS DEBLIRE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOCARS DEBLIRE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOCARS DEBLIRE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOCARS DEBLIRE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOCARS DEBLIRE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOCARS DEBLIRE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOCARS DEBLIRE SA
Products information AUTOCARS DEBLIRE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01021148681
Ondernemingsnummer: 9148559570
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Buses & coaches - Charter & rental; Travel agencies

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOCARS DEBLIRE SA
(Get full report from official database of BE for AUTOCARS DEBLIRE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOCARS DEBLIRE SA
Addition kinds of activities for AUTOCARS DEBLIRE SA

322905. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
25190302. Meubels, huishoudelijk: glas, glasvezel en kunststof | Furniture, household: glass, fiberglass, and plastic
27590900. Schema-, ticket- en tagprints en gravures | Schedule, ticket, and tag printing and engraving
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse
63519906. Garantieverzekering, thuis | Warranty insurance, home

Werken bij AUTOCARS DEBLIRE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOCARS DEBLIRE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOCARS DEBLIRE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOCARS DEBLIRE SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

 • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

 • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp, Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Oysho

  Type: Studentenjob

  Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: THREON

  Type: Vaste Job

  Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

 • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: FINSKILLS

  Type: Vaste Job

  Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

Zoek naar antwoorden van AUTOCARS DEBLIRE SA in sociale netwerken
Look for responds of AUTOCARS DEBLIRE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOCARS DEBLIRE SA. Laat een reactie achter voor AUTOCARS DEBLIRE SA. AUTOCARS DEBLIRE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOCARS DEBLIRE SA. Leave a respond for AUTOCARS DEBLIRE SA. AUTOCARS DEBLIRE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOCARS DEBLIRE SA op de google maps. Adres en contacten AUTOCARS DEBLIRE SA
Location of AUTOCARS DEBLIRE SA on the google maps. Address and contacts of AUTOCARS DEBLIRE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOCARS DEBLIRE SA AUTOCARS DEBLIRE SA: ALE FLORENNES | Nino | Limaco | CORNETTE | Christian Dassonville

Other related companies as AUTOCARS DEBLIRE SA: ALE FLORENNES | Nino | Limaco | CORNETTE | Christian Dassonville

AUTOCARS DEBLIRE SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOCARS DEBLIRE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01021148681. Het bedrijf AUTOCARS DEBLIRE SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e d'Yvoir 1; 5530; Yvoir (Godinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxicabs. Lijst met producten zijn Buses & coaches - Charter & rental; Travel agencies.
De hoofdactiviteit van AUTOCARS DEBLIRE SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOCARS DEBLIRE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOCARS DEBLIRE SA, openstaande posities, locatie van AUTOCARS DEBLIRE SA op de kaart.

AUTOCARS DEBLIRE SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOCARS DEBLIRE SA, company assigned to the tax number BE01021148681. The company AUTOCARS DEBLIRE SA is located at the address: Chauss茅e d'Yvoir 1; 5530; Yvoir (Godinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxicabs. List of products are Buses & coaches - Charter & rental; Travel agencies.
The main activity of AUTOCARS DEBLIRE SA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOCARS DEBLIRE SA is not available. You also can look at reviews of AUTOCARS DEBLIRE SA, open positions, location of AUTOCARS DEBLIRE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOCARS DEBLIRE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOCARS DEBLIRE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOCARS DEBLIRE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOCARS DEBLIRE SA, employees, financial statistics.