TAXI ETIENNE

Contactgegevens TAXI ETIENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI ETIENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI ETIENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKSTRAAT 81A; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56222070 (+32-56222070) 56222070 (+32-56222070)

Fax (fax): +32 (84) 264-51-17 +32 (84) 264-51-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI ETIENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI ETIENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI ETIENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI ETIENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI ETIENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI ETIENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI ETIENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI ETIENNE
Products information TAXI ETIENNE

BTW identificatienummer (tax): BE04949584960
Ondernemingsnummer: 4647186279
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in TAXI ETIENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI ETIENNE
(Get full report from official database of BE for TAXI ETIENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI ETIENNE
Addition kinds of activities for TAXI ETIENNE

209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
265200. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
32979904. Grafiet vuurvaste materialen: koolstofbinding of keramische binding | Graphite refractories: carbon bond or ceramic bond
33669902. Bronsgieterij, nec | Bronze foundry, nec
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies

Werken bij TAXI ETIENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI ETIENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI ETIENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI ETIENNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

 • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

 • MONTEUR (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

 • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

 • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

 • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

 • HR Manager (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

  Type: Vaste Job

  HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

 • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: PINTXOS

  Type: Flexijob

  Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van TAXI ETIENNE in sociale netwerken
Look for responds of TAXI ETIENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI ETIENNE. Laat een reactie achter voor TAXI ETIENNE. TAXI ETIENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI ETIENNE. Leave a respond for TAXI ETIENNE. TAXI ETIENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI ETIENNE op de google maps. Adres en contacten TAXI ETIENNE
Location of TAXI ETIENNE on the google maps. Address and contacts of TAXI ETIENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI ETIENNE TAXI ETIENNE: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Rudy | A.B.C. FIETSEN | CAPI & CO | Hofke ('t)

Other related companies as TAXI ETIENNE: CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Rudy | A.B.C. FIETSEN | CAPI & CO | Hofke ('t)

TAXI ETIENNE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI ETIENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04949584960. Het bedrijf TAXI ETIENNE bevindt zich op het adres: MARKSTRAAT 81A; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 369,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in TAXI ETIENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAXI ETIENNE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI ETIENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI ETIENNE, openstaande posities, locatie van TAXI ETIENNE op de kaart.

TAXI ETIENNE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI ETIENNE, company assigned to the tax number BE04949584960. The company TAXI ETIENNE is located at the address: MARKSTRAAT 81A; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 369,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in TAXI ETIENNE were not found.
The main activity of TAXI ETIENNE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI ETIENNE is not available. You also can look at reviews of TAXI ETIENNE, open positions, location of TAXI ETIENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI ETIENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI ETIENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI ETIENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI ETIENNE, employees, financial statistics.