ROGER DELBAUF

Contactgegevens ROGER DELBAUF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER DELBAUF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER DELBAUF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENSTRAAT 34; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54421758 (+32-54421758) 54421758 (+32-54421758)

Fax (fax): +32 (11) 304-24-73 +32 (11) 304-24-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER DELBAUF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER DELBAUF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER DELBAUF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER DELBAUF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER DELBAUF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER DELBAUF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER DELBAUF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER DELBAUF
Products information ROGER DELBAUF

BTW identificatienummer (tax): BE07812896728
Ondernemingsnummer: 2677612304
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ROGER DELBAUF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER DELBAUF
(Get full report from official database of BE for ROGER DELBAUF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER DELBAUF
Addition kinds of activities for ROGER DELBAUF

22119923. Paraplu doek, katoen | Umbrella cloth, cotton
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper
38410402. canules | Cannulae
50430300. Filmapparatuur | Motion picture equipment
81110207. Echtscheiding en familierecht | Divorce and family law

Werken bij ROGER DELBAUF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER DELBAUF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER DELBAUF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER DELBAUF. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

 • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

 • Operator (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

 • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

 • Operated Forwarder (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

    Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

 • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

 • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

 • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

 • UX/UI Developer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

 • Adviseur in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen structuur uit te bouwen en de mensen in jouw structuur dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: SPORTKINELAB

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

 • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van ROGER DELBAUF in sociale netwerken
Look for responds of ROGER DELBAUF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER DELBAUF. Laat een reactie achter voor ROGER DELBAUF. ROGER DELBAUF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER DELBAUF. Leave a respond for ROGER DELBAUF. ROGER DELBAUF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER DELBAUF op de google maps. Adres en contacten ROGER DELBAUF
Location of ROGER DELBAUF on the google maps. Address and contacts of ROGER DELBAUF

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER DELBAUF ROGER DELBAUF: ISABELLE BAUDOIN | MONTANTE & VANROMME | Willems I | A. MATHYS | STEVEN COENE

Other related companies as ROGER DELBAUF: ISABELLE BAUDOIN | MONTANTE & VANROMME | Willems I | A. MATHYS | STEVEN COENE

ROGER DELBAUF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER DELBAUF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07812896728. Het bedrijf ROGER DELBAUF bevindt zich op het adres: STEENSTRAAT 34; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in ROGER DELBAUF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROGER DELBAUF is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER DELBAUF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER DELBAUF, openstaande posities, locatie van ROGER DELBAUF op de kaart.

ROGER DELBAUF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER DELBAUF, company assigned to the tax number BE07812896728. The company ROGER DELBAUF is located at the address: STEENSTRAAT 34; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxi's. Products created in ROGER DELBAUF were not found.
The main activity of ROGER DELBAUF is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER DELBAUF is not available. You also can look at reviews of ROGER DELBAUF, open positions, location of ROGER DELBAUF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER DELBAUF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER DELBAUF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER DELBAUF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER DELBAUF, employees, financial statistics.