Thonard J-M

Contactgegevens Thonard J-M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thonard J-M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thonard J-M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Henri-Warnant 13; 4020; Li猫ge 1 (Jupille-sur-Meuse), België

Telefoon (phone): 04 362 93 79 (+32-04 362 93 79) 04 362 93 79 (+32-04 362 93 79)

Fax (fax): +32 (71) 452-19-97 +32 (71) 452-19-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thonard J-M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thonard J-M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thonard J-M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thonard J-M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thonard J-M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thonard J-M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thonard J-M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thonard J-M
Products information Thonard J-M

BTW identificatienummer (tax): BE01110412597
Ondernemingsnummer: 6281402587
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thonard J-M
(Get full report from official database of BE for Thonard J-M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thonard J-M
Addition kinds of activities for Thonard J-M

3563. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
5014. Banden en buizen | Tires and tubes
5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
6399. Verzekeringsmaatschappijen, anders | Insurance carriers, nec
6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
37159905. Aanhangwagens | Trailer bodies
39990400. Furs | Furs
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij Thonard J-M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thonard J-M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thonard J-M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thonard J-M. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

 • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

 • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

 • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: CALLEXCELL

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

 • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

 • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Construct

  Type: Vaste Job

  U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

 • TECHNIEKER (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: SEABRIDGE

  Type: Vaste Job

  - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

 • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DESMET G

  Type: Vaste Job

  Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

 • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

 • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMMO LEYSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Thonard J-M in sociale netwerken
Look for responds of Thonard J-M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thonard J-M. Laat een reactie achter voor Thonard J-M. Thonard J-M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thonard J-M. Leave a respond for Thonard J-M. Thonard J-M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thonard J-M op de google maps. Adres en contacten Thonard J-M
Location of Thonard J-M on the google maps. Address and contacts of Thonard J-M

Andere gerelateerde bedrijven als come Thonard J-M Thonard J-M: CONVENTS PRODUCTS NV | MULTI-STEP | CHILD FOCUS (EUROPEAN CENTER) | VERMEULEN | VAN DE SCHOOT

Other related companies as Thonard J-M: CONVENTS PRODUCTS NV | MULTI-STEP | CHILD FOCUS (EUROPEAN CENTER) | VERMEULEN | VAN DE SCHOOT

Thonard J-M is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thonard J-M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01110412597. Het bedrijf Thonard J-M bevindt zich op het adres: Avenue Henri-Warnant 13; 4020; Li猫ge 1 (Jupille-sur-Meuse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 330,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Thonard J-M is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thonard J-M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thonard J-M, openstaande posities, locatie van Thonard J-M op de kaart.

Thonard J-M is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thonard J-M, company assigned to the tax number BE01110412597. The company Thonard J-M is located at the address: Avenue Henri-Warnant 13; 4020; Li猫ge 1 (Jupille-sur-Meuse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 330,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Thonard J-M is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Thonard J-M is not available. You also can look at reviews of Thonard J-M, open positions, location of Thonard J-M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thonard J-M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thonard J-M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thonard J-M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thonard J-M, employees, financial statistics.