Mar茅chal G

Contactgegevens Mar茅chal G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mar茅chal G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mar茅chal G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 39; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 53 56 (+32-011 22 53 56) 011 22 53 56 (+32-011 22 53 56)

Fax (fax): +32 (14) 348-36-76 +32 (14) 348-36-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mar茅chal G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mar茅chal G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mar茅chal G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mar茅chal G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mar茅chal G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mar茅chal G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mar茅chal G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mar茅chal G
Products information Mar茅chal G

BTW identificatienummer (tax): BE06492614746
Ondernemingsnummer: 1165069580
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mar茅chal G
(Get full report from official database of BE for Mar茅chal G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mar茅chal G
Addition kinds of activities for Mar茅chal G

104100. Gouden ertsen | Gold ores
15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
20910308. Vis- en zeevruchtencakes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish and seafood cakes: packaged in cans, jars, etc.
22950105. Pyroxyline beklede stoffen | Pyroxylin coated fabrics
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
30530108. Wassen, leer | Washers, leather
32110102. Optisch glas, plat | Optical glass, flat
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment

Werken bij Mar茅chal G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mar茅chal G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mar茅chal G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mar茅chal G. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

 • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

 • Bediende HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

 • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Pistoolspuiter (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

 • OPERATOR ASFALTCENTRALE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Wijnegem zijn we op zoek naar een operator asfaltcentral voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan laden en de toevoer van cement beton en asfalt controleren je kan opstarten van de machine of de installatie controleren ( breekmachine mengmachine ...) je kan de controle en het onderhoud van de installaties je kan storingen aan een machine opsporen en aanpassen je kan de voorraad van grondstoffen en producten digitaal opvolgen

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: KP DECO

  Type: Vaste Job

  Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

 • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

 • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

  Regio: LUXEMBOURG

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

 • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Bakkerij Stefaan

  Type: Flexijob

  Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van Mar茅chal G in sociale netwerken
Look for responds of Mar茅chal G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mar茅chal G. Laat een reactie achter voor Mar茅chal G. Mar茅chal G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mar茅chal G. Leave a respond for Mar茅chal G. Mar茅chal G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mar茅chal G op de google maps. Adres en contacten Mar茅chal G
Location of Mar茅chal G on the google maps. Address and contacts of Mar茅chal G

Andere gerelateerde bedrijven als come Mar茅chal G Mar茅chal G: Cofribel | Denderprint | MICHEL DUQUT | HERMAN CLAESSEN | Serge (Chez)

Other related companies as Mar茅chal G: Cofribel | Denderprint | MICHEL DUQUT | HERMAN CLAESSEN | Serge (Chez)

Mar茅chal G is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mar茅chal G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06492614746. Het bedrijf Mar茅chal G bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 39; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Mar茅chal G is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mar茅chal G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mar茅chal G, openstaande posities, locatie van Mar茅chal G op de kaart.

Mar茅chal G is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mar茅chal G, company assigned to the tax number BE06492614746. The company Mar茅chal G is located at the address: Koningin Astridlaan 39; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Mar茅chal G is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Mar茅chal G is not available. You also can look at reviews of Mar茅chal G, open positions, location of Mar茅chal G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mar茅chal G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mar茅chal G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mar茅chal G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mar茅chal G, employees, financial statistics.