Loyson D BVBA

Contactgegevens Loyson D BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loyson D BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loyson D BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindestraat 7; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 92 57 (+32-056 60 92 57) 056 60 92 57 (+32-056 60 92 57)

Fax (fax): +32 (11) 715-28-20 +32 (11) 715-28-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loyson D BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loyson D BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loyson D BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loyson D BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loyson D BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loyson D BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loyson D BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loyson D BVBA
Products information Loyson D BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01735809326
Ondernemingsnummer: 1313659667
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loyson D BVBA
(Get full report from official database of BE for Loyson D BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loyson D BVBA
Addition kinds of activities for Loyson D BVBA

01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
23710200. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
39530100. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
39990600. Paraplu's, rieten en delen | Umbrellas, canes, and parts
50399911. Septische tanks | Septic tanks
51690500. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants

Werken bij Loyson D BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loyson D BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loyson D BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loyson D BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

 • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

 • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

  Type: Dienstenchequebaan

  Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

 • Jobstudent (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

 • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

 • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

 • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MAXICLEAN

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

 • CONSULENTEN (M/V) IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: CARE AND GLAM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een job maar je bent op zoek naar een extra inkomen? Je hebt affeniteit met de health en beauty sector Je geeft klanten het juiste advies en de juiste begeleiding zodat je een lange termijnrelatie opbouwt Je bent leergierig en weet van aanpakken Opleiding of ervaring spelen geen rol

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

 • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

 • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Loyson D BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Loyson D BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loyson D BVBA. Laat een reactie achter voor Loyson D BVBA. Loyson D BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loyson D BVBA. Leave a respond for Loyson D BVBA. Loyson D BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loyson D BVBA op de google maps. Adres en contacten Loyson D BVBA
Location of Loyson D BVBA on the google maps. Address and contacts of Loyson D BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Loyson D BVBA Loyson D BVBA: FRITERIE GRAIN DE SEL | BART WOUTERS | DIRK MARTIN | W. GEEROMS | Take a Taco

Other related companies as Loyson D BVBA: FRITERIE GRAIN DE SEL | BART WOUTERS | DIRK MARTIN | W. GEEROMS | Take a Taco

Loyson D BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Loyson D BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01735809326. Het bedrijf Loyson D BVBA bevindt zich op het adres: Lindestraat 7; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Loyson D BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loyson D BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loyson D BVBA, openstaande posities, locatie van Loyson D BVBA op de kaart.

Loyson D BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Loyson D BVBA, company assigned to the tax number BE01735809326. The company Loyson D BVBA is located at the address: Lindestraat 7; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Loyson D BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Loyson D BVBA is not available. You also can look at reviews of Loyson D BVBA, open positions, location of Loyson D BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loyson D BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loyson D BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loyson D BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loyson D BVBA, employees, financial statistics.