Copernic

Contactgegevens Copernic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Copernic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Copernic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Joseph Tirou 117; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 33 25 33 (+32-071 33 25 33) 071 33 25 33 (+32-071 33 25 33)

Fax (fax): +32 (82) 251-27-70 +32 (82) 251-27-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Copernic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Copernic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Copernic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Copernic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Copernic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Copernic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Copernic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Copernic
Products information Copernic

BTW identificatienummer (tax): BE07743133544
Ondernemingsnummer: 1678405761
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Copernic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Copernic
(Get full report from official database of BE for Copernic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Copernic
Addition kinds of activities for Copernic

238602. Lederen en schapenbeklede kledingstukken | Leather and sheep-lined garments
14990600. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
27590700. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
56990103. Werkkleding | Work clothing
73899938. Plantenverzorging | Plant care service
80110504. Diabetes specialist, arts / chirurg | Diabetes specialist, physician/surgeon
96510404. Reglement, diverse commerciële sectoren, lokale overheden | Regulation, miscellaneous commercial sectors, local government

Werken bij Copernic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Copernic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Copernic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Copernic. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

 • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

 • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

 • Snijder textiel (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: BIO-RACER

  Type: Vaste Job

  Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

 • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AlphaZ

  Type: Vaste Job

  Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

 • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

Zoek naar antwoorden van Copernic in sociale netwerken
Look for responds of Copernic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Copernic. Laat een reactie achter voor Copernic. Copernic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Copernic. Leave a respond for Copernic. Copernic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Copernic op de google maps. Adres en contacten Copernic
Location of Copernic on the google maps. Address and contacts of Copernic

Andere gerelateerde bedrijven als come Copernic Copernic: FORTIS | DUPONT | Den Glattige Dorpel | Van De Weghe Veerle | MERGAN

Other related companies as Copernic: FORTIS | DUPONT | Den Glattige Dorpel | Van De Weghe Veerle | MERGAN

Copernic is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Copernic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07743133544. Het bedrijf Copernic bevindt zich op het adres: Boulevard Joseph Tirou 117; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 222,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Copernic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Copernic is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Copernic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Copernic, openstaande posities, locatie van Copernic op de kaart.

Copernic is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Copernic, company assigned to the tax number BE07743133544. The company Copernic is located at the address: Boulevard Joseph Tirou 117; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 222,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in Copernic were not found.
The main activity of Copernic is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Copernic is not available. You also can look at reviews of Copernic, open positions, location of Copernic on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Copernic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Copernic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Copernic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Copernic, employees, financial statistics.