Evrard J

Contactgegevens Evrard J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Evrard J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Evrard J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Yser 207; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 364 03 11 (+32-04 364 03 11) 04 364 03 11 (+32-04 364 03 11)

Fax (fax): +32 (50) 744-29-99 +32 (50) 744-29-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Evrard J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Evrard J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Evrard J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Evrard J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Evrard J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Evrard J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Evrard J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Evrard J
Products information Evrard J

BTW identificatienummer (tax): BE07721160888
Ondernemingsnummer: 9584167480
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Evrard J
(Get full report from official database of BE for Evrard J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Evrard J
Addition kinds of activities for Evrard J

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
36130205. Generator controle en meetpanelen | Generator control and metering panels
38220500. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec

Werken bij Evrard J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Evrard J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Evrard J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Evrard J. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele winkelbediende met commerciële uitstraling (m/v) - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf met verschillende tankstations verspreid over heel België zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende in de regio van Waregem. Taken: - Vlotte bediening van de klanten - Aanvullen van de rekken - Kassawerk - Klaarmaken van broodjes - Correcte afhandeling van de administratie Aanbod: - Leuke en afwisselende omgeving - Correcte verloning - Je werkt in ploeg, ook weekendwerk - Variabel uurrooster - Opleiding wordt voorzien Vereisten: - Je hebt een goed voorkomen en bent klantvriendelijk. - Ervaring is een broodjeszaak, retail, of een tankstations kan een pluspunt zijn - Je bent commercieel aangelegd en hebt zin voor verantwoordelijkheid. - Je bent in staat om zelfstandig te werken - Je bent flexibel naar uren - Avond- en weekendwerk schrikt u niet af

 • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

 • hout bewerker (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

  Regio: VOSSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

 • Student productiemedewerker (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het inleggen van was in de strijkmangels; Verpakken van wasgoed; Sorteren.

 • Student winkelbediende charcuterie te Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kasterlee? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • TA Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

 • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

 • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van Evrard J in sociale netwerken
Look for responds of Evrard J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Evrard J. Laat een reactie achter voor Evrard J. Evrard J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Evrard J. Leave a respond for Evrard J. Evrard J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Evrard J op de google maps. Adres en contacten Evrard J
Location of Evrard J on the google maps. Address and contacts of Evrard J

Andere gerelateerde bedrijven als come Evrard J Evrard J: DE HERDT GEBRS | OLAF FELDBERG | Luro | MANOIR DE LA QUI?TUDE | HONG-KONG CITY

Other related companies as Evrard J: DE HERDT GEBRS | OLAF FELDBERG | Luro | MANOIR DE LA QUI?TUDE | HONG-KONG CITY

Evrard J is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Evrard J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07721160888. Het bedrijf Evrard J bevindt zich op het adres: Rue de l'Yser 207; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Evrard J is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Evrard J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Evrard J, openstaande posities, locatie van Evrard J op de kaart.

Evrard J is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Evrard J, company assigned to the tax number BE07721160888. The company Evrard J is located at the address: Rue de l'Yser 207; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Evrard J is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Evrard J is not available. You also can look at reviews of Evrard J, open positions, location of Evrard J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Evrard J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Evrard J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Evrard J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Evrard J, employees, financial statistics.