Englebert J-C

Contactgegevens Englebert J-C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Englebert J-C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Englebert J-C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Deminche 93; 5150; Floreffe (Frani猫re), België

Telefoon (phone): 081 20 77 92 (+32-081 20 77 92) 081 20 77 92 (+32-081 20 77 92)

Fax (fax): +32 (4) 121-46-25 +32 (4) 121-46-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Englebert J-C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Englebert J-C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Englebert J-C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Englebert J-C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Englebert J-C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Englebert J-C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Englebert J-C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Englebert J-C
Products information Englebert J-C

BTW identificatienummer (tax): BE06158081054
Ondernemingsnummer: 1830291748
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Englebert J-C
(Get full report from official database of BE for Englebert J-C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Englebert J-C
Addition kinds of activities for Englebert J-C

10410000. Gouden ertsen | Gold ores
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
34930104. Bladveren: auto, locomotief, enz. | Leaf springs: automobile, locomotive, etc.
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
57220204. Elektrische bereik | Electric ranges
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan
83990100. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups

Werken bij Englebert J-C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Englebert J-C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Englebert J-C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Englebert J-C. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

 • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO JETTE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

 • Betonarbeider (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

 • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Studentenjob

  Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

 • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: IMMO VL

  Type: Vaste Job

  Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DESMET G

  Type: Vaste Job

  Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

  Regio: SOIGNIES

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van Englebert J-C in sociale netwerken
Look for responds of Englebert J-C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Englebert J-C. Laat een reactie achter voor Englebert J-C. Englebert J-C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Englebert J-C. Leave a respond for Englebert J-C. Englebert J-C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Englebert J-C op de google maps. Adres en contacten Englebert J-C
Location of Englebert J-C on the google maps. Address and contacts of Englebert J-C

Andere gerelateerde bedrijven als come Englebert J-C Englebert J-C: KRINGLOOPCENTRUM MIDDEN-WEST-VLAANDEREN | VERSPEET GEBROEDERS | CARROSSERIE SELLESLAGHS | A. VAN DYCK | VANDENHEEDE ERIK

Other related companies as Englebert J-C: KRINGLOOPCENTRUM MIDDEN-WEST-VLAANDEREN | VERSPEET GEBROEDERS | CARROSSERIE SELLESLAGHS | A. VAN DYCK | VANDENHEEDE ERIK

Englebert J-C is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Englebert J-C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06158081054. Het bedrijf Englebert J-C bevindt zich op het adres: Rue de Deminche 93; 5150; Floreffe (Frani猫re). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 295,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Englebert J-C is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Englebert J-C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Englebert J-C, openstaande posities, locatie van Englebert J-C op de kaart.

Englebert J-C is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Englebert J-C, company assigned to the tax number BE06158081054. The company Englebert J-C is located at the address: Rue de Deminche 93; 5150; Floreffe (Frani猫re). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 295,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Englebert J-C is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Englebert J-C is not available. You also can look at reviews of Englebert J-C, open positions, location of Englebert J-C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Englebert J-C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Englebert J-C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Englebert J-C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Englebert J-C, employees, financial statistics.