Duong Tung Lam

Contactgegevens Duong Tung Lam: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duong Tung Lam: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duong Tung Lam

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard G茅n茅ral Jacques 201; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 649 62 28 (+32-02 649 62 28) 02 649 62 28 (+32-02 649 62 28)

Fax (fax): +32 (19) 688-58-18 +32 (19) 688-58-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duong Tung Lam: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duong Tung Lam"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duong Tung Lam"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duong Tung Lam, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duong Tung Lam. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duong Tung Lam, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duong Tung Lam. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duong Tung Lam
Products information Duong Tung Lam

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duong Tung Lam
(Get full report from official database of BE for Duong Tung Lam)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duong Tung Lam
Addition kinds of activities for Duong Tung Lam

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
20660300. Chocola | Chocolate
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
35699906. Centrifugale reinigers | Centrifugal purifiers
36779901. Baluns | Baluns
38250211. Functiegeneratoren | Function generators
50750103. Luchtvervuiling apparatuur en benodigdheden | Air pollution control equipment and supplies
79999912. Recreatie diensten | Recreation services

Werken bij Duong Tung Lam: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duong Tung Lam: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duong Tung Lam. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duong Tung Lam. Looking for open vacancies in other companies

 • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

 • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

 • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

 • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

 • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

 • PROJECTLEIDER (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

 • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van Duong Tung Lam in sociale netwerken
Look for responds of Duong Tung Lam in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duong Tung Lam. Laat een reactie achter voor Duong Tung Lam. Duong Tung Lam bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duong Tung Lam. Leave a respond for Duong Tung Lam. Duong Tung Lam on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duong Tung Lam op de google maps. Adres en contacten Duong Tung Lam
Location of Duong Tung Lam on the google maps. Address and contacts of Duong Tung Lam

Andere gerelateerde bedrijven als come Duong Tung Lam Duong Tung Lam: TWO WHEELS SHOP BVBA (MAMPAEY) BVBA | H.U.C.H. BVBA | LHOEST | SOFIE | M. DENIS

Other related companies as Duong Tung Lam: TWO WHEELS SHOP BVBA (MAMPAEY) BVBA | H.U.C.H. BVBA | LHOEST | SOFIE | M. DENIS

Duong Tung Lam is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Duong Tung Lam, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf Duong Tung Lam bevindt zich op het adres: Boulevard G茅n茅ral Jacques 201; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Duong Tung Lam is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duong Tung Lam is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duong Tung Lam, openstaande posities, locatie van Duong Tung Lam op de kaart.

Duong Tung Lam is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Duong Tung Lam, company assigned to the tax number BE07423156738. The company Duong Tung Lam is located at the address: Boulevard G茅n茅ral Jacques 201; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Duong Tung Lam is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Duong Tung Lam is not available. You also can look at reviews of Duong Tung Lam, open positions, location of Duong Tung Lam on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duong Tung Lam, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duong Tung Lam, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duong Tung Lam, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duong Tung Lam, employees, financial statistics.