Drapier Y

Contactgegevens Drapier Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drapier Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drapier Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Tongres 334; 4684; Oupeye (Haccourt), België

Telefoon (phone): 04 379 12 11 (+32-04 379 12 11) 04 379 12 11 (+32-04 379 12 11)

Fax (fax): +32 (55) 340-70-94 +32 (55) 340-70-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drapier Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drapier Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drapier Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drapier Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drapier Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drapier Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drapier Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drapier Y
Products information Drapier Y

BTW identificatienummer (tax): BE03010772705
Ondernemingsnummer: 7881835937
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drapier Y
(Get full report from official database of BE for Drapier Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drapier Y
Addition kinds of activities for Drapier Y

07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
28430202. Textielafwerkingsmiddelen | Textile finishing agents
31310506. bovendeel | Uppers
32649900. Porselein-elektrische benodigdheden, nec | Porcelain electrical supplies, nec
37130201. Ziekenhuislichamen | Ambulance bodies
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
50320400. Bouwsteen | Building stone
50470107. Apparatuur en benodigdheden van de arts | Physician equipment and supplies

Werken bij Drapier Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drapier Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drapier Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drapier Y. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

 • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

 • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: BOLCKMANS

  Type: Vaste Job

  Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

 • Testingenieur! (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

 • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

 • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

 • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Velotel Brugge

  Type: Flexijob

  Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van Drapier Y in sociale netwerken
Look for responds of Drapier Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drapier Y. Laat een reactie achter voor Drapier Y. Drapier Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drapier Y. Leave a respond for Drapier Y. Drapier Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drapier Y op de google maps. Adres en contacten Drapier Y
Location of Drapier Y on the google maps. Address and contacts of Drapier Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Drapier Y Drapier Y: PRIMAVERA CONSTRUCTIES NV | VIEILLE ECOLE (LA) | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Van Kerckhove R | Simons F

Other related companies as Drapier Y: PRIMAVERA CONSTRUCTIES NV | VIEILLE ECOLE (LA) | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES | Van Kerckhove R | Simons F

Drapier Y is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drapier Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03010772705. Het bedrijf Drapier Y bevindt zich op het adres: Rue de Tongres 334; 4684; Oupeye (Haccourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 759,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Drapier Y is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drapier Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drapier Y, openstaande posities, locatie van Drapier Y op de kaart.

Drapier Y is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drapier Y, company assigned to the tax number BE03010772705. The company Drapier Y is located at the address: Rue de Tongres 334; 4684; Oupeye (Haccourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 759,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Drapier Y is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Drapier Y is not available. You also can look at reviews of Drapier Y, open positions, location of Drapier Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drapier Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drapier Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drapier Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drapier Y, employees, financial statistics.