Puits (Le)

Contactgegevens Puits (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Puits (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Puits (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Puits-en-Sock 75; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 341 21 05 (+32-04 341 21 05) 04 341 21 05 (+32-04 341 21 05)

Fax (fax): +32 (13) 459-85-75 +32 (13) 459-85-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Puits (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Puits (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Puits (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Puits (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Puits (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Puits (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Puits (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Puits (Le)
Products information Puits (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE05726318359
Ondernemingsnummer: 2378509521
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Puits (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Puits (Le)
(Get full report from official database of BE for Puits (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Puits (Le)
Addition kinds of activities for Puits (Le)

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
17710302. Oprijlaan aannemer | Driveway contractor
34699905. Vuilnisbakken, gestempeld en geperst metaal | Garbage cans, stamped and pressed metal
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
39490509. Spraakoproepen | Game calls
62110203. Verkoop van beleggingscertificaten | Investment certificate sales
79910201. Reductie faciliteit | Reducing facility

Werken bij Puits (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Puits (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Puits (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Puits (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

 • Laborant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

 • Elektricien (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken voor een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland: - een elektricien voor het aansluiten van de toestellen in de keukens.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

 • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

 • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

 • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

 • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Een job in de horeca waar je niet altijd 's avonds & in het weekend moet werken! Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Maasmechelen naar 1 foodcorner medewerkers. Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

 • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

 • Talenthunter (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van Puits (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Puits (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Puits (Le). Laat een reactie achter voor Puits (Le). Puits (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Puits (Le). Leave a respond for Puits (Le). Puits (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Puits (Le) op de google maps. Adres en contacten Puits (Le)
Location of Puits (Le) on the google maps. Address and contacts of Puits (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Puits (Le) Puits (Le): WATERSPORTCENTRALE NV | Willems NV | THE RILEY INN | THORON JACQUES Ets | THINKING PRINT ART GALLERY

Other related companies as Puits (Le): WATERSPORTCENTRALE NV | Willems NV | THE RILEY INN | THORON JACQUES Ets | THINKING PRINT ART GALLERY

Puits (Le) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Puits (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05726318359. Het bedrijf Puits (Le) bevindt zich op het adres: Rue Puits-en-Sock 75; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Puits (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Puits (Le) is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Puits (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Puits (Le), openstaande posities, locatie van Puits (Le) op de kaart.

Puits (Le) is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Puits (Le), company assigned to the tax number BE05726318359. The company Puits (Le) is located at the address: Rue Puits-en-Sock 75; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in Puits (Le) were not found.
The main activity of Puits (Le) is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Puits (Le) is not available. You also can look at reviews of Puits (Le), open positions, location of Puits (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Puits (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Puits (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Puits (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Puits (Le), employees, financial statistics.