Pub

Contactgegevens Pub: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pub: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pub

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veemarkt 44; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 82 00 18 (+32-016 82 00 18) 016 82 00 18 (+32-016 82 00 18)

Fax (fax): +32 (69) 850-58-52 +32 (69) 850-58-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pub: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pub"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pub"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pub, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pub. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pub, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pub. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pub
Products information Pub

BTW identificatienummer (tax): BE04406585693
Ondernemingsnummer: 6968322753
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Pub zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pub
(Get full report from official database of BE for Pub)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pub
Addition kinds of activities for Pub

2385. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
835199. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
73840202. Filmverwerkings- en afwerkingslaboratorium | Film processing and finishing laboratory

Werken bij Pub: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pub: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pub. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pub. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar lasser.

 • Bandenmonteur (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

 • Enthouasiaste commercieel medewerker| Bekend bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als spilfiguur in de dagelijkse communicatie tussen de buitenlandse vestiging (China), de leveranciers en de leden van de overkoepelende aankooporganisatie inzake commerciële en logistieke dossiers. Je staat in voor de administratie en de correcte opvolging van orders, zowel aankoop als verkoop gerelateerd. Je zorgt mee voor de organisatie en coördinatie van logistieke opdrachten. Je biedt (administratieve) ondersteuning: voorbereiding en opmaak van presentaties, voorbereiding van meetings, reservatie van hotels en vluchten, website up-to-date houden…

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

 • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

 • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

 • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

 • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

 • Operationeel manager (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

 • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van Pub in sociale netwerken
Look for responds of Pub in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pub. Laat een reactie achter voor Pub. Pub bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pub. Leave a respond for Pub. Pub on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pub op de google maps. Adres en contacten Pub
Location of Pub on the google maps. Address and contacts of Pub

Andere gerelateerde bedrijven als come Pub Pub: RIKIKI | ZAKENKANTOOR RONALD DAUL | LIBRAIRIE CAMILLE | MAURICE GRIETEN | BE Sanitair & Verwarming BVBA

Other related companies as Pub: RIKIKI | ZAKENKANTOOR RONALD DAUL | LIBRAIRIE CAMILLE | MAURICE GRIETEN | BE Sanitair & Verwarming BVBA

Pub is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pub, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04406585693. Het bedrijf Pub bevindt zich op het adres: Veemarkt 44; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Pub zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pub is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pub is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pub, openstaande posities, locatie van Pub op de kaart.

Pub is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pub, company assigned to the tax number BE04406585693. The company Pub is located at the address: Veemarkt 44; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in Pub were not found.
The main activity of Pub is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pub is not available. You also can look at reviews of Pub, open positions, location of Pub on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pub, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pub, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pub, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pub, employees, financial statistics.