Driessens F

Contactgegevens Driessens F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Driessens F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Driessens F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houwstraat 41; 2580; Putte (Beerzel), België

Telefoon (phone): 015 75 51 30 (+32-015 75 51 30) 015 75 51 30 (+32-015 75 51 30)

Fax (fax): +32 (71) 731-73-50 +32 (71) 731-73-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Driessens F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Driessens F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Driessens F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Driessens F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Driessens F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Driessens F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Driessens F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Driessens F
Products information Driessens F

BTW identificatienummer (tax): BE09480895996
Ondernemingsnummer: 5981475830
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Driessens F
(Get full report from official database of BE for Driessens F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Driessens F
Addition kinds of activities for Driessens F

6163. Lening makelaars | Loan brokers
514500. Banketbakkerij | Confectionery
17420204. Zonne-reflecterende isolatie film | Solar reflecting insulation film
31110311. Tennissen, leer | Tanneries, leather
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
36259905. Controles voor instelbare snelheid aandrijvingen | Controls for adjustable speed drives
61539902. Financiering van dealers door fabrikanten van automobielfabrikanten. | Financing of dealers by motor vehicle manufacturers organ.
82990201. Opleidingsdienst, nondegree granting: voortgezet onderwijs. | Educational service, nondegree granting: continuing educ.

Werken bij Driessens F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Driessens F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Driessens F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Driessens F. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

 • logistiek bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • Lasser (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

 • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

  Regio: OOSTVLETEREN

  Bedrijf: DE ZONNEGLOED

  Type: Studentenjob

  Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DE WITTE MOL

  Type: Werfreserve

  De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van Driessens F in sociale netwerken
Look for responds of Driessens F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Driessens F. Laat een reactie achter voor Driessens F. Driessens F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Driessens F. Leave a respond for Driessens F. Driessens F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Driessens F op de google maps. Adres en contacten Driessens F
Location of Driessens F on the google maps. Address and contacts of Driessens F

Andere gerelateerde bedrijven als come Driessens F Driessens F: AMADEUS SA | Pachis (Le) | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | DANIEL VLEURICK | ETS. QUIQUE E.

Other related companies as Driessens F: AMADEUS SA | Pachis (Le) | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | DANIEL VLEURICK | ETS. QUIQUE E.

Driessens F is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Driessens F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09480895996. Het bedrijf Driessens F bevindt zich op het adres: Houwstraat 41; 2580; Putte (Beerzel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Driessens F is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Driessens F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Driessens F, openstaande posities, locatie van Driessens F op de kaart.

Driessens F is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Driessens F, company assigned to the tax number BE09480895996. The company Driessens F is located at the address: Houwstraat 41; 2580; Putte (Beerzel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Driessens F is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Driessens F is not available. You also can look at reviews of Driessens F, open positions, location of Driessens F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Driessens F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Driessens F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Driessens F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Driessens F, employees, financial statistics.