Demeijer R

Contactgegevens Demeijer R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demeijer R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demeijer R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pastoor Verrieststraat 98; 8570; Anzegem (Ingooigem), België

Telefoon (phone): 056 77 80 76 (+32-056 77 80 76) 056 77 80 76 (+32-056 77 80 76)

Fax (fax): +32 (3) 471-97-71 +32 (3) 471-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demeijer R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demeijer R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demeijer R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demeijer R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demeijer R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demeijer R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demeijer R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demeijer R
Products information Demeijer R

BTW identificatienummer (tax): BE06663452148
Ondernemingsnummer: 8997772216
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demeijer R
(Get full report from official database of BE for Demeijer R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demeijer R
Addition kinds of activities for Demeijer R

7372. Voorverpakte software | Prepackaged software
172104. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
14119906. Quartziet, afmeting-quarrying | Quartzite, dimension-quarrying
14299913. Leisteen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Slate, crushed and broken-quarrying
17719902. Beton reparatie | Concrete repair
20979901. Blokkeer ijs | Block ice
22739901. Verven en afwerken van tufted tapijten en tapijten | Dyeing and finishing of tufted rugs and carpets
35820103. Wasmachines, wasgoed: commercieel, incl. | Washing machines, laundry: commercial, incl. coin-operated
72190402. Franse handwas | French hand laundry

Werken bij Demeijer R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demeijer R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demeijer R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demeijer R. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het merendeel van de tijd ligt jouw focus op de hotelreceptie. Je staat in voor het in orde brengen van reservaties alsook de bijhorende administratie. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor de hotelgasten en help je hen zo veel mogelijk verder. In drukke perioden is het mogelijk dat je ook een helpende hand bent in de bar, restaurant en seminariezalen.

 • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

 • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

 • VOLWAARDIGE VERKOPER/VERKOOPSTER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een volwaardige medewerkster die voeling heeft met mode en alles die er naast komt te staan. Je helpt de klanten met het maken van hun keuze. Je bent goed op de hoogte wanneer er een nieuwe mode aan bod is.

 • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

 • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

 • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Group Treasurer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

  Type: Vaste Job

  Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

 • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van Demeijer R in sociale netwerken
Look for responds of Demeijer R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demeijer R. Laat een reactie achter voor Demeijer R. Demeijer R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demeijer R. Leave a respond for Demeijer R. Demeijer R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demeijer R op de google maps. Adres en contacten Demeijer R
Location of Demeijer R on the google maps. Address and contacts of Demeijer R

Andere gerelateerde bedrijven als come Demeijer R Demeijer R: LEOPOLD WILIQUET | ADMINISTRATION COMMUNALE | GARAGE ROLAND | A.M. THOMAS | ALAIN DASCOTTE

Other related companies as Demeijer R: LEOPOLD WILIQUET | ADMINISTRATION COMMUNALE | GARAGE ROLAND | A.M. THOMAS | ALAIN DASCOTTE

Demeijer R is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demeijer R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06663452148. Het bedrijf Demeijer R bevindt zich op het adres: Pastoor Verrieststraat 98; 8570; Anzegem (Ingooigem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Demeijer R is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demeijer R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demeijer R, openstaande posities, locatie van Demeijer R op de kaart.

Demeijer R is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demeijer R, company assigned to the tax number BE06663452148. The company Demeijer R is located at the address: Pastoor Verrieststraat 98; 8570; Anzegem (Ingooigem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Demeijer R is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Demeijer R is not available. You also can look at reviews of Demeijer R, open positions, location of Demeijer R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demeijer R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demeijer R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demeijer R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demeijer R, employees, financial statistics.