Rollebeek

Contactgegevens Rollebeek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rollebeek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rollebeek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rollebeekstraat 1; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 354 07 77 (+32-03 354 07 77) 03 354 07 77 (+32-03 354 07 77)

Fax (fax): 03 354 07 77 (+32-03 354 07 77) 03 354 07 77 (+32-03 354 07 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rollebeek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rollebeek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rollebeek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rollebeek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rollebeek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rollebeek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rollebeek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rollebeek
Products information Rollebeek

BTW identificatienummer (tax): BE02733917236
Ondernemingsnummer: 1294433593
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 240,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rollebeek
(Get full report from official database of BE for Rollebeek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rollebeek
Addition kinds of activities for Rollebeek

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
596201. Voeding automaten | Food vending machines
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
39910101. Duw bezems | Push brooms
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec

Werken bij Rollebeek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rollebeek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rollebeek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rollebeek. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

 • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

 • Elektricien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

 • Carrossier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

 • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

 • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

  Type: Vaste Job

  Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

 • ClearSource - Customer Implementation Specialist (WAVRE)

  Regio: WAVRE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Customer Implementation Specialist for a freelance OR fixed duration contract for at least 1 year in the South of Brussels. You would like to join a renown and international environment to handle challenging projects for clients all over the world? Then read up!     Role Description Act as point of contact for testing requirement and implementations at customers Coordinate multiple testing projects in cooperation with managers and customers Supervise and assist the clients during the phases of testing processes Ensure administrative and technical requirements are fulfilled and completed Follow-up and organise follow-up of projects and respect SLAs Suggest improvement based on your experience for smoother processes or better services   Profile Experience(s) in IT implementation and/or testing processes with internal and/or external clients, or a background in Customer/Client Support or Service role Expertise in coordinating multiple projects or queries Any experience with API or SLA, is a major advantage Any experience in the payment or financial sector, is a big plus Client-oriented, you can guide, manage and advise customers Organised, structured and stress resistant Fluent in English both written and spoken, proficiency in any additional language is a plus    Details Start: Immediately Duration: 1 year contract (+ 1 year extension) Location: South of Brussels   If you are interested in this function and if you have the skills required, please send me your most updated CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van Rollebeek in sociale netwerken
Look for responds of Rollebeek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rollebeek. Laat een reactie achter voor Rollebeek. Rollebeek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rollebeek. Leave a respond for Rollebeek. Rollebeek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rollebeek op de google maps. Adres en contacten Rollebeek
Location of Rollebeek on the google maps. Address and contacts of Rollebeek

Andere gerelateerde bedrijven als come Rollebeek Rollebeek: FLSCHOENHANDEL FLORENT PIESSENS NV | INTERIEUR WEYNE | FLAVANTI VOEDING NV | INSTITUUT BEATRIJS | Vigneron S.A.

Other related companies as Rollebeek: FLSCHOENHANDEL FLORENT PIESSENS NV | INTERIEUR WEYNE | FLAVANTI VOEDING NV | INSTITUUT BEATRIJS | Vigneron S.A.

Rollebeek is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rollebeek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02733917236. Het bedrijf Rollebeek bevindt zich op het adres: Rollebeekstraat 1; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 240,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Rollebeek is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rollebeek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rollebeek, openstaande posities, locatie van Rollebeek op de kaart.

Rollebeek is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rollebeek, company assigned to the tax number BE02733917236. The company Rollebeek is located at the address: Rollebeekstraat 1; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 240,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Rollebeek is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rollebeek is not available. You also can look at reviews of Rollebeek, open positions, location of Rollebeek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rollebeek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rollebeek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rollebeek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rollebeek, employees, financial statistics.