Pandora

Contactgegevens Pandora: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pandora: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pandora

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 39; 9988; Sint-Laureins (Watervliet), België

Telefoon (phone): 09 379 09 04 (+32-09 379 09 04) 09 379 09 04 (+32-09 379 09 04)

Fax (fax): +32 (67) 295-10-94 +32 (67) 295-10-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pandora: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pandora"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pandora"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pandora, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pandora. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pandora, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pandora. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pandora
Products information Pandora

BTW identificatienummer (tax): BE07632995605
Ondernemingsnummer: 6656036376
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Pandora zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pandora
(Get full report from official database of BE for Pandora)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pandora
Addition kinds of activities for Pandora

599399. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec
35799901. Annuleren van machines, postkantoor | Canceling machinery, post office
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
50729902. Wielen en glijbanen | Casters and glides
51130101. Papierbuizen en kernen | Paper tubes and cores
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures

Werken bij Pandora: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pandora: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pandora. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pandora. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Verkoper toonbank sanitair (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een specialist in de distributie van sanitair, centrale verwarming en waterbehandelingen. Je onthaalt de klanten. (loodgieters, verwarmingsspecialisten, ...) Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant. Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in de winkel. Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet.

 • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

 • CNC Frezer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

 • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp Waregem 15u (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Licht huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdagnamiddag, woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag

 • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

 • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

 • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

 • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BUSO HAVERLO

  Type: Werfreserve

  · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

 • Trainee Recruiter (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Leercontract

  For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van Pandora in sociale netwerken
Look for responds of Pandora in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pandora. Laat een reactie achter voor Pandora. Pandora bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pandora. Leave a respond for Pandora. Pandora on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pandora op de google maps. Adres en contacten Pandora
Location of Pandora on the google maps. Address and contacts of Pandora

Andere gerelateerde bedrijven als come Pandora Pandora: HUGO VAN MEENEN | ES DIRK | JAAK CALLEEUW | Au Petit Décorateur | HAARSTUDIO DE KEYSER

Other related companies as Pandora: HUGO VAN MEENEN | ES DIRK | JAAK CALLEEUW | Au Petit Décorateur | HAARSTUDIO DE KEYSER

Pandora is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pandora, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07632995605. Het bedrijf Pandora bevindt zich op het adres: Molenstraat 39; 9988; Sint-Laureins (Watervliet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Pandora zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pandora is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pandora is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pandora, openstaande posities, locatie van Pandora op de kaart.

Pandora is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pandora, company assigned to the tax number BE07632995605. The company Pandora is located at the address: Molenstraat 39; 9988; Sint-Laureins (Watervliet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in Pandora were not found.
The main activity of Pandora is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pandora is not available. You also can look at reviews of Pandora, open positions, location of Pandora on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pandora, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pandora, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pandora, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pandora, employees, financial statistics.