Witch (The)

Contactgegevens Witch (The): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Witch (The): address, phone, fax, email, website, opening hours

Witch (The)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 50; 2450; Meerhout, België

Telefoon (phone): 014 30 09 48 (+32-014 30 09 48) 014 30 09 48 (+32-014 30 09 48)

Fax (fax): +32 (68) 762-90-29 +32 (68) 762-90-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Witch (The): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Witch (The)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Witch (The)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Witch (The), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Witch (The). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Witch (The), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Witch (The). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Witch (The)
Products information Witch (The)

BTW identificatienummer (tax): BE09996429443
Ondernemingsnummer: 4542541503
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Witch (The) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Witch (The)
(Get full report from official database of BE for Witch (The))

Aanvulling soorten activiteiten voor Witch (The)
Addition kinds of activities for Witch (The)

243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
33570000. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
36120102. Besturingstransformatoren | Control transformers
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
50859910. Vuurvast materiaal | Refractory material
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment

Werken bij Witch (The): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Witch (The): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Witch (The). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Witch (The). Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

 • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

 • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Jobstudent Frituur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 't Brugsch Friethuys

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken verschillende jobstudenten, in overleg wordt er een vrijdagavond en zatermiddag gewerkt terwijl je collega die week de zaterdagavond en zondagmiddag werkt. Je werkt 2 weekends op 3. Er zijn 4 plaatsen beschikbaar zodanig er gemakkelijk aanpassingen mogelijk zijn wegens ziekte, vakantie, etc.. We zoeken een jobstudent in de strikte betekenis, dus een persoon die zijn studies belangrijk vindt maar ondertussen toch nog een cent wil bijverdienen volgens de wettelijke barema's. Studenten die zo veel mogelijk uren willen presteren: gelieve u te onthouden. Het betreft hier maximum 10 uurtjes per week zodanig dat uw studies, werk alsook sociale contacten in balans kunnen blijven.

 • Productiearbeider - student (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

 • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

 • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

  Type: Studentenjob

  Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

 • Metser / Diender (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

 • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Witch (The) in sociale netwerken
Look for responds of Witch (The) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Witch (The). Laat een reactie achter voor Witch (The). Witch (The) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Witch (The). Leave a respond for Witch (The). Witch (The) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Witch (The) op de google maps. Adres en contacten Witch (The)
Location of Witch (The) on the google maps. Address and contacts of Witch (The)

Andere gerelateerde bedrijven als come Witch (The) Witch (The): COIFFURE GABICCE | LE FEUILLANTIN | INSTITUUT LA RESERVE | PIERRE MAJOIS | Alexandre B

Other related companies as Witch (The): COIFFURE GABICCE | LE FEUILLANTIN | INSTITUUT LA RESERVE | PIERRE MAJOIS | Alexandre B

Witch (The) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Witch (The), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09996429443. Het bedrijf Witch (The) bevindt zich op het adres: Veldstraat 50; 2450; Meerhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 352,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Witch (The) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Witch (The) is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Witch (The) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Witch (The), openstaande posities, locatie van Witch (The) op de kaart.

Witch (The) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Witch (The), company assigned to the tax number BE09996429443. The company Witch (The) is located at the address: Veldstraat 50; 2450; Meerhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 352,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Witch (The) were not found.
The main activity of Witch (The) is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Witch (The) is not available. You also can look at reviews of Witch (The), open positions, location of Witch (The) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Witch (The), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Witch (The), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Witch (The), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Witch (The), employees, financial statistics.