Windmolen

Contactgegevens Windmolen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Windmolen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Windmolen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Casterstraat 46; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 31 63 (+32-011 22 31 63) 011 22 31 63 (+32-011 22 31 63)

Fax (fax): +32 (81) 494-64-71 +32 (81) 494-64-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Windmolen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Windmolen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Windmolen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Windmolen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Windmolen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Windmolen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Windmolen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Windmolen
Products information Windmolen

BTW identificatienummer (tax): BE01705596923
Ondernemingsnummer: 7684082031
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Windmolen
(Get full report from official database of BE for Windmolen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Windmolen
Addition kinds of activities for Windmolen

2676. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
20649910. Snoepjes | Jellybeans
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
24210202. Zaagsel en spaanders | Sawdust and shavings
26750402. Ei cartons, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Egg cartons, die-cut: made from purchased materials
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
83999909. Sociale informatie uitwisseling van informatie | Social service information exchange

Werken bij Windmolen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Windmolen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Windmolen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Windmolen. Looking for open vacancies in other companies

 • Vloerder (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

 • poederlakker (TIEGEM)

  Regio: TIEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

 • Jobstudent (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SNEL EN GOED

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

 • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

 • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

  Type: Vaste Job

  In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • PROCESOPERATOR LATEX (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bedrijf in de chemische sector, gelegen te Oudenaarde, zijn wij op zoek naar een OPERATOR. Tot je takenpakket behoren: - Je staat in voor de opvolging van het productieproces via het Delta V systeem. - Je stuurt de productie volgens vastgelegde procedures en recepturen. - Je detecteert in eerste lijn technische defecten aan pompen, kleppen, enz. maar kan uiteraard ook beroep doen op het onderhoudsteam. - Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van het productieproces. - Je stuurt een team van 3 arbeiders aan maar springt bij waar nodig. - Je rapporteert aan de supervisor.

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van Windmolen in sociale netwerken
Look for responds of Windmolen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Windmolen. Laat een reactie achter voor Windmolen. Windmolen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Windmolen. Leave a respond for Windmolen. Windmolen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Windmolen op de google maps. Adres en contacten Windmolen
Location of Windmolen on the google maps. Address and contacts of Windmolen

Andere gerelateerde bedrijven als come Windmolen Windmolen: Bara Plastic SPRL | Anders Wonen BVBA | SANITAIR WILLEMYNS | DE ZWALUW | Fetra ASBL

Other related companies as Windmolen: Bara Plastic SPRL | Anders Wonen BVBA | SANITAIR WILLEMYNS | DE ZWALUW | Fetra ASBL

Windmolen is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Windmolen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705596923. Het bedrijf Windmolen bevindt zich op het adres: Casterstraat 46; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Windmolen is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Windmolen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Windmolen, openstaande posities, locatie van Windmolen op de kaart.

Windmolen is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Windmolen, company assigned to the tax number BE01705596923. The company Windmolen is located at the address: Casterstraat 46; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Windmolen is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Windmolen is not available. You also can look at reviews of Windmolen, open positions, location of Windmolen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Windmolen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Windmolen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Windmolen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Windmolen, employees, financial statistics.