L'Excuse

Contactgegevens L'Excuse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'Excuse: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'Excuse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kursaal Oosthelling 5; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 52 76 (+32-059 70 52 76) 059 70 52 76 (+32-059 70 52 76)

Fax (fax): +32 (3) 870-16-29 +32 (3) 870-16-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'Excuse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'Excuse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'Excuse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'Excuse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'Excuse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'Excuse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'Excuse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'Excuse
Products information L'Excuse

BTW identificatienummer (tax): BE02674591064
Ondernemingsnummer: 8239990234
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in L'Excuse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'Excuse
(Get full report from official database of BE for L'Excuse)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'Excuse
Addition kinds of activities for L'Excuse

22960302. Stof voor het versterken van brandstofcellen | Fabric for reinforcing fuel cells
23950302. Eyelet making: voor de handel | Eyelet making: for the trade
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
38220604. Ontstekingscontroles voor gasapparatuur en ovens, automatisch | Ignition controls for gas appliances and furnaces, automatic
47250000. Touroperators | Tour operators
48129903. Communicatiediensten voor radio-pager (beeper) | Radio pager (beeper) communication services
50630201. Dozen en fittingen, elektrisch | Boxes and fittings, electrical
59320102. Huisinrichting, tweedehands | Home furnishings, secondhand
86110300. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij L'Excuse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'Excuse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'Excuse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'Excuse. Looking for open vacancies in other companies

 • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

 • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

 • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

 • Verpakker stalen rollen (SINT-KRUIS-WINKEL)

  Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

  Bedrijf: Start People Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste huishoudhulpen regio Westerlo, Veerle-Laakdal, Eindhout (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

 • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

  Regio: EDINGEN

  Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

 • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

 • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: SPAR

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

 • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: CARE AND SALES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

Zoek naar antwoorden van L'Excuse in sociale netwerken
Look for responds of L'Excuse in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'Excuse. Laat een reactie achter voor L'Excuse. L'Excuse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'Excuse. Leave a respond for L'Excuse. L'Excuse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'Excuse op de google maps. Adres en contacten L'Excuse
Location of L'Excuse on the google maps. Address and contacts of L'Excuse

Andere gerelateerde bedrijven als come L'Excuse L'Excuse: KBC | R. SOIGNIES SPORTS | LIBERALE MUTUALITEIT VAN BRABANT | MICROGRAPHICS | Artemis One

Other related companies as L'Excuse: KBC | R. SOIGNIES SPORTS | LIBERALE MUTUALITEIT VAN BRABANT | MICROGRAPHICS | Artemis One

L'Excuse is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'Excuse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02674591064. Het bedrijf L'Excuse bevindt zich op het adres: Kursaal Oosthelling 5; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in L'Excuse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'Excuse is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'Excuse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'Excuse, openstaande posities, locatie van L'Excuse op de kaart.

L'Excuse is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'Excuse, company assigned to the tax number BE02674591064. The company L'Excuse is located at the address: Kursaal Oosthelling 5; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in L'Excuse were not found.
The main activity of L'Excuse is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L'Excuse is not available. You also can look at reviews of L'Excuse, open positions, location of L'Excuse on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'Excuse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'Excuse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'Excuse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'Excuse, employees, financial statistics.