Hoekske ('t)

Contactgegevens Hoekske ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoekske ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoekske ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driehuizen 47; 2490; Balen, België

Telefoon (phone): 014 81 54 01 (+32-014 81 54 01) 014 81 54 01 (+32-014 81 54 01)

Fax (fax): 014 81 54 01 (+32-014 81 54 01) 014 81 54 01 (+32-014 81 54 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoekske ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoekske ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoekske ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoekske ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoekske ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoekske ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoekske ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoekske ('t)
Products information Hoekske ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE03672424316
Ondernemingsnummer: 9669586181
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Halls - Rental

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoekske ('t)
(Get full report from official database of BE for Hoekske ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoekske ('t)
Addition kinds of activities for Hoekske ('t)

346301. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
481300. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
17710000. Concreet werk | Concrete work
24990100. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
59999905. Batterijen, niet-automotive | Batteries, non-automotive
61110000. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
79990601. Curlingbanen | Curling rinks

Werken bij Hoekske ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoekske ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoekske ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoekske ('t). Looking for open vacancies in other companies

 • WERFLEIDER (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

 • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

 • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

 • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

 • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

 • Medewerker frituur (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

 • Dynamic & proactive hosts and hostesses (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: QED

  Type: Studentenjob

  We are looking for dynamic hosts and hostesses to assist us onsite with the organization of both our own and our clients’ events. Our team is young, international, driven, forward looking and always committed to excel. QED is a Brussels based event organiser specialised in EU public affairs conferences. Our team combines profound knowledge of EU affairs with many years of experience in event management. At QED we believe in making a difference. We believe that through open discussion and debate we are able to contribute to better decisions and consequently, to a better Europe for all. Read more at qed.eu. What you will be doing: · Welcoming and guiding delegates · Handling Registrations · Hand out the microphone during the Q&A sessions · Staff the cloakroom · Liaising with the catering personnel and the other staff onsite. · Providing assistance at all times to the client. If you want to be a part of organizing excellent events, then join our team! If you wish to apply, kindly send your CV and motivation letter to [email protected] The personal data (CV, motivation letter, etc.) you communicate to QED will be registered and stored in our database. For more information concerning the processing of your personal data, please consult our applicants privacy policy via the link below. Your data can be kept for a period of 2 years in order to be reviewed as soon as a new opportunity arises within our company. In the meantime, do not hesitate to inform us of any evolution of your career which will allow us to keep your data up to date. For further information on the applicants privacy policy, please consult it at the following link https://qed.eu/media/APPLICANTS_PRIVACY_POLICY.pdf

 • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: STIJLBETON

  Type: Vaste Job

  Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

 • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van Hoekske ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Hoekske ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoekske ('t). Laat een reactie achter voor Hoekske ('t). Hoekske ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoekske ('t). Leave a respond for Hoekske ('t). Hoekske ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoekske ('t) op de google maps. Adres en contacten Hoekske ('t)
Location of Hoekske ('t) on the google maps. Address and contacts of Hoekske ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoekske ('t) Hoekske ('t): HOUSSIN | V.C. JONG GELVOC | Taverne du Douaire | FONO-VIDEO | M. WYSEUR

Other related companies as Hoekske ('t): HOUSSIN | V.C. JONG GELVOC | Taverne du Douaire | FONO-VIDEO | M. WYSEUR

Hoekske ('t) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoekske ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03672424316. Het bedrijf Hoekske ('t) bevindt zich op het adres: Driehuizen 47; 2490; Balen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van Hoekske ('t) is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoekske ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoekske ('t), openstaande posities, locatie van Hoekske ('t) op de kaart.

Hoekske ('t) is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hoekske ('t), company assigned to the tax number BE03672424316. The company Hoekske ('t) is located at the address: Driehuizen 47; 2490; Balen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. List of products are Halls - Rental.
The main activity of Hoekske ('t) is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoekske ('t) is not available. You also can look at reviews of Hoekske ('t), open positions, location of Hoekske ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoekske ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoekske ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoekske ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoekske ('t), employees, financial statistics.