Ilot Sacr茅 (L')

Contactgegevens Ilot Sacr茅 (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ilot Sacr茅 (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ilot Sacr茅 (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Couvent 13; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 351 04 64 (+32-02 351 04 64) 02 351 04 64 (+32-02 351 04 64)

Fax (fax): +32 (2) 991-23-79 +32 (2) 991-23-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ilot Sacr茅 (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ilot Sacr茅 (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ilot Sacr茅 (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ilot Sacr茅 (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ilot Sacr茅 (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ilot Sacr茅 (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ilot Sacr茅 (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ilot Sacr茅 (L')
Products information Ilot Sacr茅 (L')

BTW identificatienummer (tax): BE07886505126
Ondernemingsnummer: 1393310546
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Ilot Sacr茅 (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ilot Sacr茅 (L')
(Get full report from official database of BE for Ilot Sacr茅 (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ilot Sacr茅 (L')
Addition kinds of activities for Ilot Sacr茅 (L')

225301. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
262101. Handdoeken, weefsels en servetten; | Towels, tissues and napkins; paper and stock
546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
20260208. Yoghurt | Yogurt
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
80110106. nefroloog | Nephrologist

Werken bij Ilot Sacr茅 (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ilot Sacr茅 (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ilot Sacr茅 (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ilot Sacr茅 (L'). Looking for open vacancies in other companies

 • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

 • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

 • METAALBEWERKER (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Interim Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

 • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

 • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

 • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Roeselare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Natch

  Type: Vaste Job

  Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

 • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Ilot Sacr茅 (L') in sociale netwerken
Look for responds of Ilot Sacr茅 (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ilot Sacr茅 (L'). Laat een reactie achter voor Ilot Sacr茅 (L'). Ilot Sacr茅 (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ilot Sacr茅 (L'). Leave a respond for Ilot Sacr茅 (L'). Ilot Sacr茅 (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ilot Sacr茅 (L') op de google maps. Adres en contacten Ilot Sacr茅 (L')
Location of Ilot Sacr茅 (L') on the google maps. Address and contacts of Ilot Sacr茅 (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Ilot Sacr茅 (L') Ilot Sacr茅 (L'): JAN VRANCKX | T.C. BOMAL | Sturzo NV | VDAB | Reclame Etc bvba

Other related companies as Ilot Sacr茅 (L'): JAN VRANCKX | T.C. BOMAL | Sturzo NV | VDAB | Reclame Etc bvba

Ilot Sacr茅 (L') is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ilot Sacr茅 (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07886505126. Het bedrijf Ilot Sacr茅 (L') bevindt zich op het adres: Rue du Couvent 13; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Ilot Sacr茅 (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ilot Sacr茅 (L') is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ilot Sacr茅 (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ilot Sacr茅 (L'), openstaande posities, locatie van Ilot Sacr茅 (L') op de kaart.

Ilot Sacr茅 (L') is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ilot Sacr茅 (L'), company assigned to the tax number BE07886505126. The company Ilot Sacr茅 (L') is located at the address: Rue du Couvent 13; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in Ilot Sacr茅 (L') were not found.
The main activity of Ilot Sacr茅 (L') is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ilot Sacr茅 (L') is not available. You also can look at reviews of Ilot Sacr茅 (L'), open positions, location of Ilot Sacr茅 (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ilot Sacr茅 (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ilot Sacr茅 (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ilot Sacr茅 (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ilot Sacr茅 (L'), employees, financial statistics.