Eetcafe la Folie

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Eetcafe la Folie

Contactgegevens Eetcafe la Folie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eetcafe la Folie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eetcafe la Folie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordstraat 211; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 25 16 02 (+32-051 25 16 02) 051 25 16 02 (+32-051 25 16 02)

Fax (fax): +32 (67) 594-53-32 +32 (67) 594-53-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eetcafe la Folie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eetcafe la Folie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eetcafe la Folie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eetcafe la Folie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eetcafe la Folie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eetcafe la Folie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eetcafe la Folie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eetcafe la Folie
Products information Eetcafe la Folie

BTW identificatienummer (tax): BE07439361572
Ondernemingsnummer: 2075561523
Hoofdstad (capital): 672,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 275,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Restaurants; Snack-bars; Tea Rooms

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eetcafe la Folie
(Get full report from official database of BE for Eetcafe la Folie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eetcafe la Folie
Addition kinds of activities for Eetcafe la Folie

232903. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
353401. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
22950201. Hars of plastic beklede stoffen | Resin or plastic coated fabrics
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
28419905. Zeep: Gegranuleerd, vloeibaar, Taart, Gevlakt of Chip | Soap: granulated, liquid, cake, flaked, or chip
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
34430401. Ankerdozen, potten of deksels | Annealing boxes, pots, or covers
36120311. Machine gereedschapstransformatoren | Machine tool transformers
57190100. Keukengerei | Kitchenware
59999930. Verpakkingsmateriaal: dozen, opvulling, enz. | Packaging materials: boxes, padding, etc.

Werken bij Eetcafe la Folie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eetcafe la Folie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eetcafe la Folie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eetcafe la Folie. Looking for open vacancies in other companies

 • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

 • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Actief Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

 • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

 • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

 • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: PICOBELLO BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diest (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: ALM-DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Werk je graag in het huishouden en zorg je je graag dat klanten thuis komen in een net en proper huis dan is deze job perfect voor jou. In samenspraak kan je de dagen en uren waarop je werkt kiezen.

 • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: REAL VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

 • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

  Regio: BLANDAIN

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

 • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

 • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • psycholoog (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

 • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

  Type: Flexijob

  bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van Eetcafe la Folie in sociale netwerken
Look for responds of Eetcafe la Folie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eetcafe la Folie. Laat een reactie achter voor Eetcafe la Folie. Eetcafe la Folie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eetcafe la Folie. Leave a respond for Eetcafe la Folie. Eetcafe la Folie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eetcafe la Folie op de google maps. Adres en contacten Eetcafe la Folie
Location of Eetcafe la Folie on the google maps. Address and contacts of Eetcafe la Folie

Andere gerelateerde bedrijven als come Eetcafe la Folie Eetcafe la Folie: ELEKTRICITEITSWERKEN J. VAN CRAENENBROECK | CLINIQUE V?T?RINAIRE | AU PETIT BENEFICE | Nizet G | BUREAU EMPE-ERLICH

Other related companies as Eetcafe la Folie: ELEKTRICITEITSWERKEN J. VAN CRAENENBROECK | CLINIQUE V?T?RINAIRE | AU PETIT BENEFICE | Nizet G | BUREAU EMPE-ERLICH

Eetcafe la Folie is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eetcafe la Folie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07439361572. Het bedrijf Eetcafe la Folie bevindt zich op het adres: Noordstraat 211; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 672,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 275,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants; Snack-bars; Tea Rooms.
De hoofdactiviteit van Eetcafe la Folie is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eetcafe la Folie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eetcafe la Folie, openstaande posities, locatie van Eetcafe la Folie op de kaart.

Eetcafe la Folie is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eetcafe la Folie, company assigned to the tax number BE07439361572. The company Eetcafe la Folie is located at the address: Noordstraat 211; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 672,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 275,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants; Snack-bars; Tea Rooms.
The main activity of Eetcafe la Folie is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Eetcafe la Folie is not available. You also can look at reviews of Eetcafe la Folie, open positions, location of Eetcafe la Folie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eetcafe la Folie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eetcafe la Folie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eetcafe la Folie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eetcafe la Folie, employees, financial statistics.