De Schoof

Contactgegevens De Schoof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schoof: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schoof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hertog Prosperstraat 5; 9130; Beveren (Kieldrecht), België

Telefoon (phone): 03 575 80 34 (+32-03 575 80 34) 03 575 80 34 (+32-03 575 80 34)

Fax (fax): +32 (11) 233-39-41 +32 (11) 233-39-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schoof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schoof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schoof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schoof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schoof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schoof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schoof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schoof
Products information De Schoof

BTW identificatienummer (tax): BE02442504882
Ondernemingsnummer: 8494598388
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in De Schoof zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schoof
(Get full report from official database of BE for De Schoof)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schoof
Addition kinds of activities for De Schoof

10440201. Zilveren goudproductie | Silver bullion production
30699921. Type, rubber | Type, rubber
34430108. Dumpsters, vuilnis | Dumpsters, garbage
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
35719904. Persoonlijke computers (microcomputers) | Personal computers (microcomputers)
36630103. Carrier apparatuur, radio communicatie | Carrier equipment, radio communications
57139902. Vloertegel | Floor tile
73890413. Textiel, sponzen of krimpen | Textiles, sponging or shrinking

Werken bij De Schoof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schoof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schoof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schoof. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

 • Varkensklasseerder (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

 • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

 • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

 • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

 • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

 • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

  Type: Vaste Job

  Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

 • Kapper/Kapster (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Hairstyle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een polyvalente (dames en heren) kapper / kapster.

Zoek naar antwoorden van De Schoof in sociale netwerken
Look for responds of De Schoof in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schoof. Laat een reactie achter voor De Schoof. De Schoof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schoof. Leave a respond for De Schoof. De Schoof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schoof op de google maps. Adres en contacten De Schoof
Location of De Schoof on the google maps. Address and contacts of De Schoof

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schoof De Schoof: GARAGE BECQUEVORT | JOHAN DEBRUYNE | Delmotte J | GlaxoSmithKline SA | Dossche M

Other related companies as De Schoof: GARAGE BECQUEVORT | JOHAN DEBRUYNE | Delmotte J | GlaxoSmithKline SA | Dossche M

De Schoof is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schoof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02442504882. Het bedrijf De Schoof bevindt zich op het adres: Hertog Prosperstraat 5; 9130; Beveren (Kieldrecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in De Schoof zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Schoof is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schoof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schoof, openstaande posities, locatie van De Schoof op de kaart.

De Schoof is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schoof, company assigned to the tax number BE02442504882. The company De Schoof is located at the address: Hertog Prosperstraat 5; 9130; Beveren (Kieldrecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in De Schoof were not found.
The main activity of De Schoof is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schoof is not available. You also can look at reviews of De Schoof, open positions, location of De Schoof on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schoof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schoof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schoof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schoof, employees, financial statistics.