De Klaverhoeve BVBA

Contactgegevens De Klaverhoeve BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Klaverhoeve BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Klaverhoeve BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaverstraat 1; 2520; Ranst (Emblem), België

Telefoon (phone): 03 485 50 18 (+32-03 485 50 18) 03 485 50 18 (+32-03 485 50 18)

Fax (fax): 03 475 06 52 (+32-03 475 06 52) 03 475 06 52 (+32-03 475 06 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Klaverhoeve BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Klaverhoeve BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Klaverhoeve BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Klaverhoeve BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Klaverhoeve BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Klaverhoeve BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Klaverhoeve BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Klaverhoeve BVBA
Products information De Klaverhoeve BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05316528320
Ondernemingsnummer: 4020965576
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Klaverhoeve BVBA
(Get full report from official database of BE for De Klaverhoeve BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Klaverhoeve BVBA
Addition kinds of activities for De Klaverhoeve BVBA

5192. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
30890318. Spuiten, kunststof en glasvezel versterkt | Spouting, plastics and glass fiber reinforced
31310203. Hiel liften, leer | Heel lifts, leather
50459902. Anti-statische apparatuur en apparaten | Anti-static equipment and devices

Werken bij De Klaverhoeve BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Klaverhoeve BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Klaverhoeve BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Klaverhoeve BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Boom

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

 • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

 • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

 • Elektricien (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

 • Schoonmaker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

 • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

 • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Vaste Job

  Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

 • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

 • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 2THACT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

Zoek naar antwoorden van De Klaverhoeve BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Klaverhoeve BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Klaverhoeve BVBA. Laat een reactie achter voor De Klaverhoeve BVBA. De Klaverhoeve BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Klaverhoeve BVBA. Leave a respond for De Klaverhoeve BVBA. De Klaverhoeve BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Klaverhoeve BVBA op de google maps. Adres en contacten De Klaverhoeve BVBA
Location of De Klaverhoeve BVBA on the google maps. Address and contacts of De Klaverhoeve BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Klaverhoeve BVBA De Klaverhoeve BVBA: OPENBARE BIBLIOTHEEK | JOS DEBUSSCHER | PHILIPPE BAUTERS | Geerdens T | D. GYBELS

Other related companies as De Klaverhoeve BVBA: OPENBARE BIBLIOTHEEK | JOS DEBUSSCHER | PHILIPPE BAUTERS | Geerdens T | D. GYBELS

De Klaverhoeve BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Klaverhoeve BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05316528320. Het bedrijf De Klaverhoeve BVBA bevindt zich op het adres: Klaverstraat 1; 2520; Ranst (Emblem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 574,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van De Klaverhoeve BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Klaverhoeve BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Klaverhoeve BVBA, openstaande posities, locatie van De Klaverhoeve BVBA op de kaart.

De Klaverhoeve BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Klaverhoeve BVBA, company assigned to the tax number BE05316528320. The company De Klaverhoeve BVBA is located at the address: Klaverstraat 1; 2520; Ranst (Emblem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 574,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of De Klaverhoeve BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Klaverhoeve BVBA is not available. You also can look at reviews of De Klaverhoeve BVBA, open positions, location of De Klaverhoeve BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Klaverhoeve BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Klaverhoeve BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Klaverhoeve BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Klaverhoeve BVBA, employees, financial statistics.