De Klare Gracht (Cafe)

Contactgegevens De Klare Gracht (Cafe): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Klare Gracht (Cafe): address, phone, fax, email, website, opening hours

De Klare Gracht (Cafe)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klaregrachtstraat 66; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 31 60 48 (+32-051 31 60 48) 051 31 60 48 (+32-051 31 60 48)

Fax (fax): +32 (4) 365-39-14 +32 (4) 365-39-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Klare Gracht (Cafe): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Klare Gracht (Cafe)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Klare Gracht (Cafe)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Klare Gracht (Cafe), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Klare Gracht (Cafe). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Klare Gracht (Cafe), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Klare Gracht (Cafe). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Klare Gracht (Cafe)
Products information De Klare Gracht (Cafe)

BTW identificatienummer (tax): BE01935760498
Ondernemingsnummer: 8571228027
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in De Klare Gracht (Cafe) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Klare Gracht (Cafe)
(Get full report from official database of BE for De Klare Gracht (Cafe))

Aanvulling soorten activiteiten voor De Klare Gracht (Cafe)
Addition kinds of activities for De Klare Gracht (Cafe)

5039. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
352400. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
09130000. schelpdier | Shellfish
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
34430506. Drukapparatuur of hulpapparatuur, kern: metalen plaat | Pressurizers or auxiliary equipment, nuclear: metal plate
34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
34930200. Koud gevormde veren | Cold formed springs
73590103. Wasserette leasing | Laundry equipment leasing

Werken bij De Klare Gracht (Cafe): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Klare Gracht (Cafe): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Klare Gracht (Cafe). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Klare Gracht (Cafe). Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

 • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

 • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Vaste Job

  Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

 • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Baldewijns

  Type: Vaste Job

  Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

 • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

  Regio: VALKENSWAARD

  Bedrijf: Valkenhof

  Type: Leercontract

  Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

 • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: BACK2FRONT

  Type: Flexijob

  Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van De Klare Gracht (Cafe) in sociale netwerken
Look for responds of De Klare Gracht (Cafe) in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Klare Gracht (Cafe). Laat een reactie achter voor De Klare Gracht (Cafe). De Klare Gracht (Cafe) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Klare Gracht (Cafe). Leave a respond for De Klare Gracht (Cafe). De Klare Gracht (Cafe) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Klare Gracht (Cafe) op de google maps. Adres en contacten De Klare Gracht (Cafe)
Location of De Klare Gracht (Cafe) on the google maps. Address and contacts of De Klare Gracht (Cafe)

Andere gerelateerde bedrijven als come De Klare Gracht (Cafe) De Klare Gracht (Cafe): FORTIS | GEZONDHEIDSCENTRUM SHIATSULESSEN EN PRIVة SAUNA | FA. VAN BRANDT & CO | Quartier Latin | CEEREM SPRL

Other related companies as De Klare Gracht (Cafe): FORTIS | GEZONDHEIDSCENTRUM SHIATSULESSEN EN PRIVة SAUNA | FA. VAN BRANDT & CO | Quartier Latin | CEEREM SPRL

De Klare Gracht (Cafe) is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Klare Gracht (Cafe), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01935760498. Het bedrijf De Klare Gracht (Cafe) bevindt zich op het adres: Klaregrachtstraat 66; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in De Klare Gracht (Cafe) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Klare Gracht (Cafe) is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Klare Gracht (Cafe) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Klare Gracht (Cafe), openstaande posities, locatie van De Klare Gracht (Cafe) op de kaart.

De Klare Gracht (Cafe) is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Klare Gracht (Cafe), company assigned to the tax number BE01935760498. The company De Klare Gracht (Cafe) is located at the address: Klaregrachtstraat 66; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 396,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in De Klare Gracht (Cafe) were not found.
The main activity of De Klare Gracht (Cafe) is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Klare Gracht (Cafe) is not available. You also can look at reviews of De Klare Gracht (Cafe), open positions, location of De Klare Gracht (Cafe) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Klare Gracht (Cafe), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Klare Gracht (Cafe), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Klare Gracht (Cafe), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Klare Gracht (Cafe), employees, financial statistics.