Cococha

Contactgegevens Cococha: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cococha: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cococha

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 101; 3400; Landen, België

Telefoon (phone): 011 83 19 27 (+32-011 83 19 27) 011 83 19 27 (+32-011 83 19 27)

Fax (fax): 011 83 19 27 (+32-011 83 19 27) 011 83 19 27 (+32-011 83 19 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cococha: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cococha"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cococha"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cococha, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cococha. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cococha, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cococha. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cococha
Products information Cococha

BTW identificatienummer (tax): BE04516998291
Ondernemingsnummer: 9541870117
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Tea Rooms; Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cococha
(Get full report from official database of BE for Cococha)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cococha
Addition kinds of activities for Cococha

3581. Automatische automaten | Automatic vending machines
267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
507204. Diverse bevestigingsmiddelen | Miscellaneous fasteners
01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
34840102. Machine pistolen of machine pistool delen, 30 mm. | Machine guns or machine gun parts, 30 mm. and below
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
50870302. Carwash apparatuur en benodigdheden | Carwash equipment and supplies
92240000. Brandbescherming | Fire protection

Werken bij Cococha: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cococha: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cococha. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cococha. Looking for open vacancies in other companies

 • Office Assistent HR (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO ART

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

 • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

 • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

 • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. - Via radio en PC sta je in contact met je collega’s

 • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

 • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

 • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Assistent Lakkerij (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Zelfstandige activiteit

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

Zoek naar antwoorden van Cococha in sociale netwerken
Look for responds of Cococha in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cococha. Laat een reactie achter voor Cococha. Cococha bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cococha. Leave a respond for Cococha. Cococha on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cococha op de google maps. Adres en contacten Cococha
Location of Cococha on the google maps. Address and contacts of Cococha

Andere gerelateerde bedrijven als come Cococha Cococha: EDPnet NV | Da Zanche SPRL | ELEVAGE HOF STARRY-SNOW | BELLENS OPTIEK | VANDEN BERGH

Other related companies as Cococha: EDPnet NV | Da Zanche SPRL | ELEVAGE HOF STARRY-SNOW | BELLENS OPTIEK | VANDEN BERGH

Cococha is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cococha, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04516998291. Het bedrijf Cococha bevindt zich op het adres: Stationsstraat 101; 3400; Landen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Tea Rooms; Restaurants.
De hoofdactiviteit van Cococha is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cococha is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cococha, openstaande posities, locatie van Cococha op de kaart.

Cococha is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cococha, company assigned to the tax number BE04516998291. The company Cococha is located at the address: Stationsstraat 101; 3400; Landen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. List of products are Tea Rooms; Restaurants.
The main activity of Cococha is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cococha is not available. You also can look at reviews of Cococha, open positions, location of Cococha on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cococha, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cococha, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cococha, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cococha, employees, financial statistics.