Cheese Cake Caf茅

Contactgegevens Cheese Cake Caf茅: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cheese Cake Caf茅: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cheese Cake Caf茅

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place De Brouckere 8-10; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 219 13 33 (+32-02 219 13 33) 02 219 13 33 (+32-02 219 13 33)

Fax (fax): +32 (11) 994-24-70 +32 (11) 994-24-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cheese Cake Caf茅: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cheese Cake Caf茅"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cheese Cake Caf茅"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cheese Cake Caf茅, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cheese Cake Caf茅. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cheese Cake Caf茅, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cheese Cake Caf茅. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cheese Cake Caf茅
Products information Cheese Cake Caf茅

BTW identificatienummer (tax): BE03274169921
Ondernemingsnummer: 4461517333
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Cheese Cake Caf茅 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cheese Cake Caf茅
(Get full report from official database of BE for Cheese Cake Caf茅)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cheese Cake Caf茅
Addition kinds of activities for Cheese Cake Caf茅

314200. Huis slippers | House slippers
07119901. Dienstverlening voor meststoffen | Fertilizer application services
07230206. Graan drogende diensten | Grain drying services
22610300. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
51590404. Wol, rauw | Wool, raw
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company

Werken bij Cheese Cake Caf茅: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cheese Cake Caf茅: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cheese Cake Caf茅. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cheese Cake Caf茅. Looking for open vacancies in other companies

 • assistent storemanager (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ASAP TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

 • Grondwerker (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

 • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • HUISHOUDHULP LICHTAART (LICHTAART)

  Regio: LICHTAART

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Lichtaart zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

 • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

 • Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: IDEWE

  Type: Vaste Job

  De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met meer dan 800 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid,…). Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Preventieadviseur psychosociale aspecten regio Antwerpen Jouw perspectief Als preventieadviseur krijg je de kans om actief bij te dragen aan het mentale welzijn van werknemers. Jouw interventies situeren zich op het interpersoonlijke, op het team- en organisatieniveau. Je opdracht omvat een boeiende mix van persoonlijke begeleiding, bemiddeling, teambegeleiding en het geven van opleidingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor directie, HR en de Interne Preventieadviseur zodat je hen gericht kan ondersteunen in het opzetten van een kwalitatief preventiebeleid. Na de inwerkperiode sta je in voor de wettelijk omschreven taken van een preventieadviseur psychosociale aspecten. Dit omvat o.a. : · Het opvangen en begeleiden van interventieverzoeken; Het uitvoeren van kwantitatieve en kwalitatieve risicoanalyses in bedrijven; Het ondersteunen van onze klanten bij het opstellen van een algemeen psychosociaal preventiebeleid (zoals een beleid rond ziekteverzuim, stress en burnout, ongewenst grensoverschrijdend gedrag); Het geven van opleidingen (vb. aan vertrouwenspersonen, opleidingen rond thema’s als ziekteverzuim, stress en burn-out, gezonde veerkracht,…). Je maakt deel uit van een regionaal team waarin ook adviseurs uit andere disciplines (arbeidsgeneeskunde, arbeidsveiligheid, ergonomie) meewerken.

 • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

 • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

 • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Cheese Cake Caf茅 in sociale netwerken
Look for responds of Cheese Cake Caf茅 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cheese Cake Caf茅. Laat een reactie achter voor Cheese Cake Caf茅. Cheese Cake Caf茅 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cheese Cake Caf茅. Leave a respond for Cheese Cake Caf茅. Cheese Cake Caf茅 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cheese Cake Caf茅 op de google maps. Adres en contacten Cheese Cake Caf茅
Location of Cheese Cake Caf茅 on the google maps. Address and contacts of Cheese Cake Caf茅

Andere gerelateerde bedrijven als come Cheese Cake Caf茅 Cheese Cake Caf茅: JEROME KERRE | COIFFURE FRANاOIS | MAISON MIGNON | Phototof | FRITUUR DE STROOPIJP

Other related companies as Cheese Cake Caf茅: JEROME KERRE | COIFFURE FRANاOIS | MAISON MIGNON | Phototof | FRITUUR DE STROOPIJP

Cheese Cake Caf茅 is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cheese Cake Caf茅, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03274169921. Het bedrijf Cheese Cake Caf茅 bevindt zich op het adres: Place De Brouckere 8-10; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Cheese Cake Caf茅 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cheese Cake Caf茅 is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cheese Cake Caf茅 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cheese Cake Caf茅, openstaande posities, locatie van Cheese Cake Caf茅 op de kaart.

Cheese Cake Caf茅 is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cheese Cake Caf茅, company assigned to the tax number BE03274169921. The company Cheese Cake Caf茅 is located at the address: Place De Brouckere 8-10; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Cheese Cake Caf茅 were not found.
The main activity of Cheese Cake Caf茅 is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cheese Cake Caf茅 is not available. You also can look at reviews of Cheese Cake Caf茅, open positions, location of Cheese Cake Caf茅 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cheese Cake Caf茅, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cheese Cake Caf茅, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cheese Cake Caf茅, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cheese Cake Caf茅, employees, financial statistics.