TATTOO STUDIO R.D.

Contactgegevens TATTOO STUDIO R.D.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TATTOO STUDIO R.D.: address, phone, fax, email, website, opening hours

TATTOO STUDIO R.D.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALGESTRAAT 47; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16821112 (+32-16821112) 16821112 (+32-16821112)

Fax (fax): +32 (50) 185-97-28 +32 (50) 185-97-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TATTOO STUDIO R.D.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TATTOO STUDIO R.D."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TATTOO STUDIO R.D."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TATTOO STUDIO R.D., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TATTOO STUDIO R.D.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TATTOO STUDIO R.D., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TATTOO STUDIO R.D.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TATTOO STUDIO R.D.
Products information TATTOO STUDIO R.D.

BTW identificatienummer (tax): BE01466918945
Ondernemingsnummer: 6710418701
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Tatouages, Piercing -Corps.

Product categorie (product category): Tatouages and piercings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TATTOO STUDIO R.D.
(Get full report from official database of BE for TATTOO STUDIO R.D.)

Aanvulling soorten activiteiten voor TATTOO STUDIO R.D.
Addition kinds of activities for TATTOO STUDIO R.D.

201500. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
27829903. Papieren uitspraak | Paper ruling
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved
50320200. Pleistermaterialen | Plastering materials
65139903. Pensioen hotel operatie | Retirement hotel operation
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate

Werken bij TATTOO STUDIO R.D.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TATTOO STUDIO R.D.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TATTOO STUDIO R.D.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TATTOO STUDIO R.D.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

  • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van TATTOO STUDIO R.D. in sociale netwerken
Look for responds of TATTOO STUDIO R.D. in social networks

Lees alle opmerkingen voor TATTOO STUDIO R.D.. Laat een reactie achter voor TATTOO STUDIO R.D.. TATTOO STUDIO R.D. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TATTOO STUDIO R.D.. Leave a respond for TATTOO STUDIO R.D.. TATTOO STUDIO R.D. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TATTOO STUDIO R.D. op de google maps. Adres en contacten TATTOO STUDIO R.D.
Location of TATTOO STUDIO R.D. on the google maps. Address and contacts of TATTOO STUDIO R.D.

Andere gerelateerde bedrijven als come TATTOO STUDIO R.D. TATTOO STUDIO R.D.: FRANCISCUS VAN NOTEN | Matheise SPRL | P. LEROY | MULTIPHARMA | Mr Pascal Perez

Other related companies as TATTOO STUDIO R.D.: FRANCISCUS VAN NOTEN | Matheise SPRL | P. LEROY | MULTIPHARMA | Mr Pascal Perez

TATTOO STUDIO R.D. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TATTOO STUDIO R.D., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01466918945. Het bedrijf TATTOO STUDIO R.D. bevindt zich op het adres: GALGESTRAAT 47; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tatouages and piercings. Lijst met producten zijn Services: Tatouages, Piercing -Corps..
De hoofdactiviteit van TATTOO STUDIO R.D. is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TATTOO STUDIO R.D. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TATTOO STUDIO R.D., openstaande posities, locatie van TATTOO STUDIO R.D. op de kaart.

TATTOO STUDIO R.D. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TATTOO STUDIO R.D., company assigned to the tax number BE01466918945. The company TATTOO STUDIO R.D. is located at the address: GALGESTRAAT 47; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tatouages and piercings. List of products are Services: Tatouages, Piercing -Corps..
The main activity of TATTOO STUDIO R.D. is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TATTOO STUDIO R.D. is not available. You also can look at reviews of TATTOO STUDIO R.D., open positions, location of TATTOO STUDIO R.D. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TATTOO STUDIO R.D., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TATTOO STUDIO R.D., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TATTOO STUDIO R.D., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TATTOO STUDIO R.D., employees, financial statistics.