CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM

Contactgegevens CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNAARDSESTEENWEG 757; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92220566 (+32-92220566) 92220566 (+32-92220566)

Fax (fax): +32 (61) 769-59-40 +32 (61) 769-59-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM
Products information CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE07856292724
Ondernemingsnummer: 7763732910
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM
(Get full report from official database of BE for CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM
Addition kinds of activities for CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM

281300. Industriële gassen | Industrial gases
325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
355599. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
17919907. Precast betonconstructie of panelen, plaatsing van | Precast concrete structural framing or panels, placing of
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus

Werken bij CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Assistent ploegbaas te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze magazijnen in Boom zijn we op zoek naar een Assistent Ploegbaas in afwisselende posten die zal helpen instaan voor de dagelijkse opvolging en organisatie ter ondersteuning van de ploegbaas. Jouw taken : Je staat in voor de planning van de dagelijkse magazijnactiviteiten. Je ziet toe dat deadlines behaald worden. Je staat in voor de opvolging van een kleine ploeg (10 tot 12-tal) operators (kwantiteit en kwaliteit). Je werkt mee op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid in het magazijn. Je fungeert als voorbeeldfiguur voor de groep. Je ziet toe dat er volgens de procedures gewerkt wordt. Kenmerken van de functie: Je rapporteert aan de ploegbaas Je werkt in 2 posten (6 u – 14.30 u en 09.30 u – 18 u). Ervaring met of in het bezit zijn van een Reachtruck of Heftruck brevet is een meerwaarde.

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM. Laat een reactie achter voor CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM. CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM. Leave a respond for CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM. CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM op de google maps. Adres en contacten CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM
Location of CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM on the google maps. Address and contacts of CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM: FLUNIPARTNERS IT SERVICES NV | DEMEESTER V | DENIJS DE SMET | Terryn V | DECKERS

Other related companies as CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM: FLUNIPARTNERS IT SERVICES NV | DEMEESTER V | DENIJS DE SMET | Terryn V | DECKERS

CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07856292724. Het bedrijf CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM bevindt zich op het adres: ZWIJNAARDSESTEENWEG 757; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 218,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tabac. Journaux. Producten gemaakt in CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, openstaande posities, locatie van CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM op de kaart.

CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, company assigned to the tax number BE07856292724. The company CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM is located at the address: ZWIJNAARDSESTEENWEG 757; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 218,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tabac. Journaux. Products created in CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM were not found.
The main activity of CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM is not available. You also can look at reviews of CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, open positions, location of CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAUDINE VAN RIJSSEGHEM, employees, financial statistics.