Het Geboortehuis

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Het Geboortehuis

Contactgegevens Het Geboortehuis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Geboortehuis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Geboortehuis

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Adegemstraat 99; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 27 19 80 (+32-015 27 19 80) 015 27 19 80 (+32-015 27 19 80)

Fax (fax): +32 (51) 651-71-99 +32 (51) 651-71-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Geboortehuis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Geboortehuis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Geboortehuis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Geboortehuis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Geboortehuis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Geboortehuis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Geboortehuis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Geboortehuis
Products information Het Geboortehuis

BTW identificatienummer (tax): BE09552581787
Ondernemingsnummer: 5838928222
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Social service organizations

Product categorie (product category): Baby accessories - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Geboortehuis
(Get full report from official database of BE for Het Geboortehuis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Geboortehuis
Addition kinds of activities for Het Geboortehuis

514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
769927. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
26110103. Soda pulp | Soda pulp
58120311. Hamburger stand | Hamburger stand
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij Het Geboortehuis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Geboortehuis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Geboortehuis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Geboortehuis. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Applicatiebeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het zorgdragen voor het optimale en juiste gebruik van functionaliteiten van applicaties binnen de IDPS-suite, maar ook andere vlucht operationele systemen in aansluiting op de bijhorende bedrijfsprocessen; Het onderhouden van applicatie specifieke gebruikers administratie; Het op aangeven van de organisatie onderhouden van applicatie specifieke configuratie informatie, zoals SITA adresgegevens, printers etc.; Het ondersteunen van gebruikers door middel van onder andere gebruikerstrainingen, aanleveren van gebruikersinstructies en het ad hoc oplossen van foutmeldingen en incidenten; Het zorgdragen voor gestructureerde vastlegging, juiste interpretatie en het bewaken van een tijdige en gestructureerde opvolging van incidenten en problemen; Het inventariseren van de gebruikerswensen, zorgdragen voor de vertaling ervan naar wijzigingsverzoeken; Het proactief leveren van input met betrekking tot verbeteringen van functionaliteiten; Het assisteren bij implementaties van gerelateerde airline applicaties; Het opzetten en voorzitten van de Business-User-Groups, gericht op het evalueren van een applicatie en het aandragen van verbeteringen; Het vertegenwoordigen van het bedrijf in diverse internationale werkgroepen; Het coördineren en deels zelf uitvoeren van de acceptatietesten; Het opstellen van testplannen en testscenario’s en het controleren van testresultaten; Het deelnemen aan projecten met betrekking tot de ontwikkeling van bestaande en de implementatie van nieuwe airline applicaties; Het zorgdragen voor een juiste invoering van alle relevante operationele performancegegevens met betrekking tot het realiseren van operational excellence; Het zorgdragen voor realisatie van managementinformatie; Het in incidentele gevallen, buiten kantooruren, uitvoeren van acute werkzaamheden; Het tot 50% van de tijd reizen tussen Hannover, Brussel, Rijswijk en Schiphol-Rijk, maakt deel uit van deze uitdagende functie.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van Het Geboortehuis in sociale netwerken
Look for responds of Het Geboortehuis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Geboortehuis. Laat een reactie achter voor Het Geboortehuis. Het Geboortehuis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Geboortehuis. Leave a respond for Het Geboortehuis. Het Geboortehuis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Geboortehuis op de google maps. Adres en contacten Het Geboortehuis
Location of Het Geboortehuis on the google maps. Address and contacts of Het Geboortehuis

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Geboortehuis Het Geboortehuis: Thiels Koen | COLRUYT | HENDRIK CUPPENS | WILLEMS | CARLOS LOOTENS

Other related companies as Het Geboortehuis: Thiels Koen | COLRUYT | HENDRIK CUPPENS | WILLEMS | CARLOS LOOTENS

Het Geboortehuis is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Geboortehuis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09552581787. Het bedrijf Het Geboortehuis bevindt zich op het adres: Adegemstraat 99; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 181,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Baby accessories - Retail. Lijst met producten zijn Social service organizations.
De hoofdactiviteit van Het Geboortehuis is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Geboortehuis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Geboortehuis, openstaande posities, locatie van Het Geboortehuis op de kaart.

Het Geboortehuis is a company, that was registered 2006 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Het Geboortehuis, company assigned to the tax number BE09552581787. The company Het Geboortehuis is located at the address: Adegemstraat 99; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 181,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Baby accessories - Retail. List of products are Social service organizations.
The main activity of Het Geboortehuis is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Geboortehuis is not available. You also can look at reviews of Het Geboortehuis, open positions, location of Het Geboortehuis on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Geboortehuis, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Geboortehuis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Geboortehuis, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Geboortehuis, employees, financial statistics.